Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum się zepsuło? |
Czemu na forum widoczne są tematy z 2002 roku? Na dodatek ładuje się sam temat, bez odpowiedzi... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum się zepsuło? |
hm.. mi ładuje się z dziś ...
|
|
Oto zrzut ekranu jednego z tematów, ze spisu. Pozdrawiam
|
|
Jest jeszcze kilka innych tematów tego typu... Pozdrawiam
|
|
JUŻ CI ODPOWIADAM WCZORAJ O GODZINIE 0: 23 ZAŁOŻYŁEM POST " 1POST NA TYM FORUM" . COFNEŁEM SIĘ DO PIERWSZEGO POSTA ZROBIŁEM KOPIĘ I UMIEŚCIŁEM GO JAKO NOWY POST. MÓWIŁ ON O GALERII POD ARKADAMI A DOKŁADNIE O "DOŁKU". JUZ WTEDY JAK COFAŁEM LISTE DO 2002 COS SIĘ PIEPRZYŁO Z TEMATAMI.
|
|
I ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIE GUZIEC TO ADMIN BUHEHEHEH
|
|
yy cos sie te forum wogule ostatni wali :P
|
|
To prawda coś się psuje. A ja myślałam ,ze to tylko u mnie:) G a z e l a
|
|
nom cos sie psuje:):)....znalazlem tez temat "Sport"tez z 2002 roku...cos sie zwalilo z forum....moze sie jakos naprawi:):):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
lol.. wtedy jeszcze SDI było... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
racja troche się sypnęło wtem zapraszam również na nowe forum Łomżyńskie pod adresem www.lomza.fora.pl ( narazie w fazach testowych ) zapraszam
|
|
jeżeli ci przeszkadza to nie musisz czytać - proste jak drut??? waldek 27 analfabeci muszą umrzeć???
|
|
No właśnie.Trochę nadzoru i wszystko bedzie wporzo.
|
|
jak sama nazwa wskazuje forum jest dla wszystkich użytkowników, jeżeli kogoś jakiś temat nie interesuje to se leć dalej i skupiaj się na następnym temacie, proste jak drut. waldek 27 analfabeci muszą umrzeć???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |