środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dentysta nfz

Kto poleci dobrego dentystę NFZ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dentysta nfz

Doktor Ewa Pióro, przyjmuje na Hipokratesa. To świetna dentystka:). Polecam:)!

~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...

A ktoś leczył u niej zęby na NFZ? Bo ona tak się chwali tym NFZ, a co do czego i tak trzeba płacić.

leczyłam u niej zęby na NFZ, dlatego polecam

Chciałam ceramiczne plomby, więc musiałam dopłacić ale leczenie było na NFZ. Fundusz refunduje tylko plomby amalgamatowe, czyli czarne i wtedy całość jest nieodpłatna, tzn. na NFZ:).

t o cie oszukali amalgamatu juz dawno sie nie stosuje - zawieral rtec i byl szkodliwy

Ja odradzam te cos przy szosie zambrowskiej, czyli jak mowicie hipokrates...
wszystko co mialem tam robione- spiepszone(niby zrobione, ale "aby było" i do poprawy.(opinia paru osob z mojej rodziny i znajomych).
Nie wiem jak jest teraz, ostatnio bylem tam pare miesiecy temu.

doctorr, nikt mnie nie oszukał, bo od czwórki w górę dalej stosuje się amalgamat, tylki takie leczenie refunduje NFZ choć od dawna się mówi,że jest szkodliwy.

ByleJaki, Ty chyba masz złe informacje. Ja robię tam zęby i zawsze wychodzę zadowolona, bardzo miła atmosfera,zniczulenie dają bez problemu. Ja z czystym sercem polecam.

narewianka, informacje informacjami a zepsute zęby do poprawy to już inna sprawa :)

ja byłam z dzieckiem u dr Ewy Pióro i kiepsko wspominam tę wizytę, wiecej tam nie pójdziemy. Widać że Pani nie zależało na małym kliencie.

Pan pioro?

A co sądzicie o przychodni stomatologicznej na Wyszyńskiego, gdzie przyjmuje Pani Treblińska (chyba)?

Ja odradzam dentystkę na ul.długiej, taka długie czarne włosy niby na nfz leczy a za wszystko trzeba płacić. Spisuję pesel że na nfz i jeszcze za wszystko bierze pieniądze. W tych czasach nic za darmo.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org