Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta nfz |
Kto poleci dobrego dentystę NFZ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta nfz |
Doktor Ewa Pióro, przyjmuje na Hipokratesa. To świetna dentystka:). Polecam:)! ~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...
|
|
A ktoś leczył u niej zęby na NFZ? Bo ona tak się chwali tym NFZ, a co do czego i tak trzeba płacić.
|
|
leczyłam u niej zęby na NFZ, dlatego polecam ~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...
|
|
Chciałam ceramiczne plomby, więc musiałam dopłacić ale leczenie było na NFZ. Fundusz refunduje tylko plomby amalgamatowe, czyli czarne i wtedy całość jest nieodpłatna, tzn. na NFZ:). ~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...
|
|
t o cie oszukali amalgamatu juz dawno sie nie stosuje - zawieral rtec i byl szkodliwy
|
|
Ja odradzam te cos przy szosie zambrowskiej, czyli jak mowicie hipokrates... wszystko co mialem tam robione- spiepszone(niby zrobione, ale "aby było" i do poprawy.(opinia paru osob z mojej rodziny i znajomych). Nie wiem jak jest teraz, ostatnio bylem tam pare miesiecy temu.
|
|
doctorr, nikt mnie nie oszukał, bo od czwórki w górę dalej stosuje się amalgamat, tylki takie leczenie refunduje NFZ choć od dawna się mówi,że jest szkodliwy. ByleJaki, Ty chyba masz złe informacje. Ja robię tam zęby i zawsze wychodzę zadowolona, bardzo miła atmosfera,zniczulenie dają bez problemu. Ja z czystym sercem polecam. ~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...
|
|
narewianka, informacje informacjami a zepsute zęby do poprawy to już inna sprawa :)
|
|
ja byłam z dzieckiem u dr Ewy Pióro i kiepsko wspominam tę wizytę, wiecej tam nie pójdziemy. Widać że Pani nie zależało na małym kliencie.
|
|
Pan pioro?
|
|
A co sądzicie o przychodni stomatologicznej na Wyszyńskiego, gdzie przyjmuje Pani Treblińska (chyba)?
|
|
Ja odradzam dentystkę na ul.długiej, taka długie czarne włosy niby na nfz leczy a za wszystko trzeba płacić. Spisuję pesel że na nfz i jeszcze za wszystko bierze pieniądze. W tych czasach nic za darmo. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |