Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ceny w Tessko |
Uważajcie na ceny lodów Algida 1l. Cena na półce 10,99zł. a w kasie 15,65zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ceny w Tessko |
Wg przepisów obowiązuje cena która jest przy artykule
|
|
Tak i wtedy muszą oddać różnice
|
|
sprzedam samowar antyk cena 40 zl do negocjacji wiecej na mail lomza258@o2.pl
|
|
tak jest z większością artykułów w Tesco. Czy jest tam jakaś osoba odpowiedzialna za niezgodność cen? Jesli tak to ostro powinna dostać po premii lub pensji za takie przekłamania.
|
|
dziś w k1 kupiłem caprio. przy produkcie było 2,19zł, a przy kasie już 2,39zł
|
|
no dokładnie muszą oddać różnicę jeśli cena przy artykule jest inna. wszędzie oszukują w jakiś sposób
|
|
Macie racje ze zwrotem różnicy ale trwało to tak długo że odniosłem lody na półkę i zrezygnowałem z zakupu . Nie robiłbym bym z tego wielkiego halo gdyby nie dzieci które były ze mną i którym było przykro że zostawiamy lody na półce.
|
|
Zbyszek, dzisiaj te lody Algida 1l są za 6,99 :D więc moze to i dobrze, że wczoraj ich nie kupiłeś :)
|
|
ja kupywałem tam piwo lech bo była promocja dwupak jeśli kupowałem to był za 18 zł pojechałem 3 lipca patrze a promocja dalej wisinad piwem więc wziołem przy kasie okazało się że naliczono mi 23 zł więc powiedziałem kasjerce że cena jest inna przy zakupie 8 piw a ona do mnie że promocja się skończyła 30 czerwca a obsługa sklepu zapomniała zdjąć promocji to chore i przekłamują wolę kaufland przebijajo tesco cenowo sport to zdrowie
|
|
ludzie, którzy nie walczą o swoją cenę są po prostu rzenujący ;) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tommeknet: żenujący* :) Wlasnie tak robia, ze na sklepie wisi, ze o wielka promocja a przy kasie i tak licza stara cene..
|
|
Re: ceny w TesCo |
niestety i w tesco i w kauflandzie te same numery z cenami :/ ja mialam taką sytuację w LIDLu jakiś czas temu, że właśnie "zapomnieli" zabrać plakatu z inną, sporo niższą ceną. Pani miała pecha bo zostawiłam nie tylko błędnie naliczony produkt ale też pół koszyka innych art.
|
|
Łomża, woj. podlaskie Delegatura Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Łomży ul. Księcia Janusza I/1 18-400 Łomża tel. 86 216-51-54 faks 86 216-72-55 lomza@bialystok.wiih.gov.pl Miejski Rzecznik Konsumentów ul. Stary Rynek 14 18-400 Łomża tel. 86 215 67 47 faks 86 216 45 56 e-mail: rzecznik.kon@um.lomza.pl Powiatowy Rzecznik Konsumentów ul. Szosa Zambrowska 1/27 18-400 Łomża tel. 86 215 69 06 faks 86 215 69 00 e-mail: m.pienkowski@powiatlomzynski.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |