Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apeluję do Świadka ! |
Apeluję do świadka zdarzenia pobicia mojego brata z dnia 29.06.13r.na alejkach jednaczewskich na ławce przed wjazdem na działki, który widział całe zajście ale boi się ujawnić. Proszę postawić się w naszej sytuacji, przemyśleć i zgłosić się na Policję.Każdego mogło to spotkać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apeluję do Świadka ! |
od tego są psy niech szukaja smierdziele.
|
|
jak juz cos to Policja a nie psy , jestem pewien żeby coś takiego spotkało Ciebie ; czego nie życzę tobie to wołałbyś pierwszy policję na pomoc , trochę szacunku ,
|
|
zielony0707=idiota
|
|
Taki jesteś zielony0707 kozaczek, a jakby Ci porwali kogoś z rodziny to byś pierwszy stał na komisariacie i prosił o pomoc tego ''psa''. Prymitywnym jest takie zachowanie, bo bez przepisów, ograniczeń, a w szczególności władzy takiej jak policja ten kraj byłby jednym wielkim burdelem, nad którym nikt by nie panował.
|
|
|
nie najeżdżajcie na niego on się tylko przedstawił że jest smierdzielem i psem źle to zrozumieliście Andrzej W.
|
|
Jak zwykle hejty na policję ... Gimnazjaliści :) Tararararatata!
|
|
A co do tematu to powodzenia w szukaniu świadka, ale skoro od razu się nie zgłosił to wątpię, że zrobi to teraz. Tacy są ludzie w Polsce. Dopóki krzywda dzieje się obok nich, a nie im, to mają wyj.bane. Tararararatata!
|
|
Ja zebym była świadkiem czegoś to bym się zgłosiła....dziwi mnie zachowanie innych....masz rację Robyn, dopóki kogoś krzywda nie spotka to ma w du*ie...
|
|
współczuje Pani takiej sytuacji. W sumie to dziwie się że Łomża trzecie co do wielkości miasto w województwie i nie jest monitorowane.
|
|
jak zasluzyl to dostal wpierd...ol
|
|
a za co pobili tego biedaka ?
|
|
skoro był świadkiem i nie interweniował to się teraz nie zgłosi, bo się będzie bał, że zrobią mu koło dupy za to,że nie interweniował. jak zwykle wszyscy odważni, Ci co nie widzieli, nie wiedzą i nie byli tam gdzie się to wydarzyło, siedzą w domu przed monitorem i się mądrzą z za nicków. współczuję Pani bratu ale jestem realistą, swoją drogą, jest to jedno z popularniejszych miejsc spędzania czasu przez łomżyniaków i powinno być monitorowane i patrolowane przez szanowną Policję lub Straż Miejską bo gówniarstwo teraz strasznie bezczelne jest. z pytań niedyskretnych - a brat był sam samiuteńki tam (oprócz tego świadka in cognito) i tych (tego) co bili ???
|
|
kasia6 wez sprawę w swoje ręce,znajdz ich i daj wpierdol aa
|
|
Jak zwykle czesc lomzyniakow sie wymadrza zupelnie nie na temat. Swiadek moze nawet nie zagladac na forum. Dobrze ze ktos byl tylko szkoda ze nie mozna sie skontaktowac i pomoc. Poznym wieczorem niestety juz bardzo sporadycznie kreca sie tam ludzie jak jezdze rowerem.
|
|
Racja ! Tylko, że ten Świadek wszystko widział, to on wezwał pogotowie i za to mu dziękuję bo nie wiem jak by się to skończyło dla mojego brata.
|
|
Ale jego zeznania dużo by wniosły do sprawy, także jeśli czyta forum ten Świadek i widział mój apel to proszę jeszcze raz o zgłoszenie się na Policję. Dziękuję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |