czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wilczewski wyrzucony z ŁKS-u

http://www.lks.4lomza.pl/news.php?NewsID=783

Szkoda że Engel podejmuje tak pochopne decyzje to było dobry piłkarz a Engel go nie wyprubował bo wstawianie go na 10 min na mecz to sie nie da sprawdzic zawodnika. Ja na jego miejscu bym tak samp postąpił albo sam rozwiązał kontrakt

Łomża! Zawsze kocham Cie!
Tobie, oddam serce swe.
Serce, swoje jedyne!
Oddam swojej drużynie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wilczewski wyrzucony z ŁKS-u

Ale podobno on przyszedł na trening pijany(chodz niewiem sam)

Szkoda że go wyrzucili. Zapowiadał sie na niełego piłkarza.

jak ktoś jest dobry to w ciągu 10 minut umiałby pokazać co potrafi. mecz ŁKS - Jeziorak - parę sekund pobytu na boisku potrzebował Rafał Bałecki aby strzelić bramkę.

Engel nie ma co do roboty ?

Jesli to prawda, że przyszedł on na trening pijany to się nie dziwię i postąpiłbym tak samo jak p.Engel...

Jesli to prawda, to trener powinien wyciagnac konsekwencje nie tylko od niego, ale takze od reszty pilkarzy ktorych czesto widac na miescie w stanie wskazujacym...

ehhh....

A ja uważałem go za jednego z najlepszych graczy ŁKSu... :/

...

Niestety to prawda. Przyszedł najeba.ny jak meserszmit. Decyzję podjęła także rada drużyny.

a z kad wiesz ze on przyszedl najebany??:):).....szkoda ze odszedl ale kara musi byc.....

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

nie ważne

Szkoda, bo to dobry piłkarz, ambitny i waleczny. Moim zdaniem zbyt pochopna decyzja bo klub miałby z niego pożytek nawet potem sprzedając go.

trudno...bylo minelo....moze Engel jeszcze to poprzemysla i da mu jeszcze jedno szanse....szkoda pilkarza.....jest dobrym zawodnikiem ale to wina Engela ze nie wpuszczal go na boisko....:/.....kara powinna byc ale Engel zbyt pochopna decyzje podjal...to tyle na ten temat:):)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

tak powinien postąpić trener. Naje*any ---> to wracaj do kumpli i pij dalej ! Słyszałem, że niedługo władze klubu tak samo postepować będą z kibicami: na*ebany albo wszczyna burdy na stadionie ----> dożywotni zakaz wstępu !! Cieszycie się ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org