Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie VLAD |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie VLAD |
|
Żeby tylko. Na niektórych osiedlach pojemniki do segregacji stoją tylko wywozić nie ma komu i aż się wysypuje z nich... Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
|
Re: Fajni faceci. |
Pan VLAD pewnie zajal sie tymi smieciami i brakuje mu czasu na pisanie DUPERELI na forum jak to bedzie pieknie i wspaniale .. Ale powtorze kiedys zadane VLAD-owi pytanie. Kiedy obciazycie lokatorow za ten syf , za ktory wine ponosicie tylko i wylacznie wy .
|
|
|
Panią Sobocińską zapytajcie - to Jej płacą za odpowiadanie w imieniu Ratusza :) śmieci to własność i problem Urzędu Miasta a nie mój :P a Ty maruda ...... @#$&!!!@#$
|
|
|
popracuj nad ortografią kolego :)
|
|
|
To tak jak i mnie :) a Pan VLAD zapomnial ze za wywoz smieci placimy w CZYNSZU a nie do ratusza :) i dlatego moim skromnym zdaniem w przypadku osiedli to SM daje ciala a nie ratusz. No ale widocznie VLAD ma inna wizje osiedlowych smietnikow hahaha.
|
|
:) :) :) maruda jesteś nudny Mój pies jak się nudzi to sobie jaja liże Polecam to i tobie :D
|
|
VLAD to ze robisz to razem ze swoim psem to nie znaczy ze wszyscy tak robia:) no ale przyjemnosci z lizania rzycze , mimo wszystko:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |