Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lody miętowe |
gdzie w Łomży w jakimś sklepie spożywczym dostanę lody? poza lodziarniami i restauracjami, ponieważ wolę w domu, a w Galerii Veneda trzeba zapłacić 2,50 za gałkę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lody miętowe |
2,5 za gałkę ale za to jaką gałkę . W grycanie już mniejsza jest o wiele.
|
|
mozecie marudzic na ceny....nie sa male ale lody maja naprawde za...te ja wole isc tam raz w tygodniu niz codziennie kupowac u innych sprzedawcow lub w sklepie
|
|
Ale przynajmniej to jest prawdziwa gała a nie tak jak gdzie indziej jak "obciarają" łychę to wychodzi tylko pół gałki...:P
|
|
no właśnie, ale może znacie jakieś sklepy, gdzie można by było kupić miętowe lody?? do Galerii niezbyt mam ochotę iść.
|
|
http://www.niam.pl/pl/przepisy_kulinarne/6199-lody_mietowe dużo lepsze niż w sklepie
|
|
Wiadomo, że domowe będą lepsze niż sklepowe, ale nie każdemu się chce i dlatego szukają dobrego miejsca gdzie można je w sumie tanio dostać. Niestety cena nie idzie w tym wypadku w parze z wielkością, małe gałeczki są tanie, dużo drogie - także co kto woli :) Ja wolę zapłacić dużo za dużą gałkę.
|
|
Re: Fajni faceci. |
Najlepsze lody to sa te domowe. Z duza czerwona gala :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |