Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alergolog prywatnie |
która z mam mi pomoże i doradzi?chce wybrac sie z dzieckiem 7 miesiecznym do alergologa prywatnie w lomzy zeby zrobił mu badania i wypisal mleko bebilon2 ha na recepte,poniewaz tak kosztuje 35 zł ... kogo polecacie?dzięki z góry za pomoc Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alergolog prywatnie |
Po co prywatnie? Ja osobiscie polecam poradnie Alfa na Sybirakow np dr Chomoncik tylko wez skierowanie od lekarza rodzinnego do poradni pulmonologicznej i sie umow. Dr Chomoncik to pulmonolog ale tez mozna lub do kogos do por alergologicznej tam.
|
|
bo ja chce jak najszybciej dlatego prywatnie a tam slyszalam ze z pol roku trzeba czekac... Lala22
|
|
jak nie dłużej nawet ____________________ alergolog wrocław poradnia alergologiczna Wrocław przychodnia alergologiczna wrocław
|
|
|
wolny niewolnik: akurat w takim wieku wyniki testów alergicznych (i tych z krwi i skórnych) są nic nie warte, opiekunowie obserwując i poddając dziecko próbie podając np produkt mleczny od razu widzi czy jest reakcja. I to słowa lekarzy a nie moje choć zgadzam się całkowicie. Alergolog opiera się na obserwacji rodziców. Ci z którymi ja się spotkałam oceniają trafność testów na 50%. Moim dzieciom testy wyszły negatywne a po każdej próbie obciążeniowej mam natychmiast efekty :( i wyniki badań moge wykorzystać jako tapetę..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |