Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedszkole M.A. |
Jak oceniacie organizację pracy, kadrę, opiekę i atmosferę w Małym Artyście? Chodzi mi najbardziej o żłobek. Moje dziecko tam chodzi ale mam wiele wątpliwości. Ciekawi mnie co inni rodzice sądzą na temat tego przedszkola.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedszkole M.A. |
samo chodzi?
|
|
Straciło swoją renomę, teraz są tam trzy dyrektorki a decyduje prezes o przepraszam szara eminencja, czeka go los przedszlola w Warszawie mało dzieci i likwidacja już są zwolnienia pracowników
|
|
Ludzie co wy gadacie!!! Teraz to przedszkole dopiero odzyje!!!
|
|
To stara dyrekcja doprowadzila do stanu w jakim jest tetaz to przedszkole. Nikogo nie zwolniono. Nie przedluzono uwow ludziom ktorzy na to zasluzyli. To dzieki pani prezes to przedszkole istnieje i bedzie istnialo.
|
|
Mam pytanko , których grup zostały zwolnione te panie ?
|
|
Mam pytanko,z których grup zostaly zwolnione te panie?
|
|
Re: Fajni faceci. |
Nie przedluzono umow tylko osobom niepotrzebnym !! NIKT NIE ZOSTAL ZWOLNIONY !!! Poprostu umowy wygasly i nie bylo potrzeby przedluzac :)
|
|
Przedszkole M.A. |
maruda napisał(a): > Nie przedluzono umow tylko osobom niepotrzebnym !! > Jak można napisać coś takiego ???? Kim Ty jesteś aby tak oceniać ludzi ?
|
|
Ok to inaczej zadam pytanie , w których grupach paniom nie przedluzono umów o prace? Intresuje mnie to ,gdyż moje dziecko uczęszczac będzie jeszcze do Małego Artysty
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |