Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TANKOWANIE AUTA W STACJI ORLEN ZA TORAMI |
DZIŚ OKOŁO 17 TANKOWAŁEM SIĘ NA TEJ STACJI,POSZŁEM ZAPŁACIĆ ZA GAZ,OKAZAŁO SIĘ ŻE KOBIETA KTÓRA PRZYJMOWAŁA ODEMNIE PIENIĄDZE POLICZYŁA ZA GAZ Z INNEGO STANOWISKA,POSZEDŁEM PONOWNIE,WYSKOCZYŁA DO MNIE Z GĘBĄ I RZUCIŁA RESZTĘ W MOJĄ STRONĘ,TERAZ JEJ PUŚCIŁEM TO PŁAZEM ALE NASTĘPNYM RAZEM NIE PODARUJE,PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ GŁUPIĄ I NADĘTĄ OKULARNICO,KOBIETO JEŚLI ROBISZ JESTEŚ WREDNĄ ... TO ZMIEŃ PRACĘ BO WCZEŚNIEJ CZY PÓZNIEJ JAK NIE JA TO INNY CIĘ OPIERDOLI,NASKARŻY SIĘ DO PRACODAWCY I WYLECISZ Z ROBOTY aa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TANKOWANIE AUTA W STACJI ORLEN ZA TORAMI |
Właśnie między innymi z tego powodu przeniosłem się na ORLEN na Zawadzkiej przy Venedzie. Miła obsługa, świetne paliwo i bardzo ładna stacja. :) POLECAM
|
|
chłopie nie wylewaj żali na forum bo sam nie wiesz jak byś sie zachował.
|
|
NIEODPOWIEDNIA OSOBA NA NIEODPOWIEDNIM STANOWISKU aa
|
|
A TY KOZIK W ***** BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ WIĘC SIĘ NIE UDZIELAJ aa
|
|
Jeżeli jesteś takim BURACEM na jakiego tu wychodzisz to na jej miejscu bym ci dołożyła i w morde chrochneła!!! Świnio głupia !!! Czamstwo za chamstwo a jesteś prawdziwym CHAMEM skoro takie sprawy opisujesz na forum .
|
|
Jeżeli jesteś takim BURACEM na jakiego tu wychodzisz to na jej miejscu bym ci dołożyła i w morde chrochneła!!! Świnio głupia !!! Czamstwo za chamstwo a jesteś prawdziwym CHAMEM skoro takie sprawy opisujesz na forum .
|
|
nie strzelaj z pizdy idiotko bo to nie rakietnica,ja bym na ciebie chrachnąć nie chciał ochydo aa
|
|
na orlenia za torami robi jakoś chłopak, który nigdy nie wypłaca reszty nawet do 10 groszy, dajesz 5-10 groszy za dużo, zamyka kasę i po transakcji. Sam przeniosłem się na Statoil, zarobek idzie na Norwegię. Statoil teraz stał się pionkiem Rosji, z polską ta firma ma nie wiele wspólnego. ---------------------------------------------
|
|
I po co tu robić afery ... powiedz to jej , a nie na forum ...
|
|
Masakra ...
|
|
ja tankuje przy barbórce. gaz za 2.06 :-) (.) (.)
|
|
dvw, statoil ma tyle wspólnego że paliwo i tak z orlenu kupują... więc faktycznie dałeś orlenowi popalić...
|
|
Akurat w tym czasie byłem Klientem rzeczonej stacji i widziałem tą sytuację. Tankowałeś gaz ale przy kasie była twoja kobieta i źle ci opisała sytuację. Było kulturalnie obsłużona przy kasie a zaczęła się denerwować kiedy okazało się, że jej samochód się tankuje a zapłaciła za gaz poprzednika. Kasjerka bardzo szybko wyjaśniła sytuację a w nagrodę usłyszała parę długich i krótkich. Chamstwo. A ty Palancie nie opisuj na forum czegoś, czego nie byłeś swiadkiem
|
|
:)))) burak
|
|
zwyzywałeś kobietę od głupich i nadętych okularnic to teraz przeproś Panią! Wtmagasz kultury od innych to i sam jej przestrzegaj.
|
|
to chyba ty jestes wredny, i chamski na dodatek .. odczep sie od kobiety . bo nic nie jest winna .. po za tym to bardzo sympatyczna i uprzejma osoba ta " okularnica " jak ja nazwałes .. nie szanujesz kogos to i Ciebie nie poszanuja. nie pozdrawiam
|
|
okularnica weszła na forum i się broni haha,**** offf........ aa
|
|
banda idiotów i kretynów no comment....... aa
|
|
najfajniejsza jest obsługa na stacji BP. Młoda blondynka jest bardzo miła, zawsze uśmiechnięta :). Polecam kawę, natomiast olej napędowy dosyć drogi ;)
|
|
Na orlenie za torami jest jedno stanowisko z gazem wiec z innego nie da sie policzyc a te zjebane forum powinien admin zmienic na 4smaruj.pl bo tu tylko sie smaruje innych Andrzej W.
|
|
haha
|
|
da sie policzyc gaz poprzednika, mnie tez to spotkalo, zaplacilem za 9kg. wiecej, za kobiete tankujaca przede mna. Zorientowalem sie bo nie mam tak duzego zbiornika i nie chodzi tu o te 20zł.
|
|
zgłoście sie do tego jeb..nietego programu Trudne Sprawy heheheh Rutki Koksy !!!
|
|
Ja polecam stacje koło urzędu celnego bądź na byłej bazie WZGS Pozdro
|
|
Pandemonium czy jak Cię tam zwą - ja widzę, że na Zawadzkiej nie ma za dużego ruchu ale takie akcje jak ta Twoja to zwykła ściema. Klientów się wygrywa obsługą a na Zawdzkiej to słabo w tym temacie. Każdy niech tankuje tam gdzie lubi :)
|
|
dobrze że mu w kieszeń nie nasrali Andrzej W.
|
|
autor: GrafZero (82.139.165.---) Data: 29-06-13 22:56 Pandemonium czy jak Cię tam zwą - ja widzę, że na Zawadzkiej nie ma za dużego ruchu ale takie akcje jak ta Twoja to zwykła ściema. Klientów się wygrywa obsługą a na Zawdzkiej to słabo w tym temacie. Każdy niech tankuje tam gdzie lubi :) A o co Ci teraz biega?? Przecież on nie pisał o Orlenie na Zawadzkiej tylko tym Kurpia. Jeśli sądzisz, że Zawadzkiej jest słaba obsługa to rzeczywiście masz strasznie wysokie wymagania :P Ja tam tankuję często i bardzo lubię tą stację.
|
|
anuska ty to w domu powinnas siedziec. ale ty madra jestes. PAMIETAJ KLIENT MA ZAWSZE RACJE. i to nie klient jest dla niej tylko ona dla klienta. poza tym ona ma sie zachowywac tak zeby ludzie tam chcieli przychodzic a nie unikac. jak sie pomylila to powinna zachowac sie z klasa i przeprosic a nie zachowywac jak prostaczka. to jest nie od pomyslenia. powinienies od razu isc i powiedziec ze chciala cie naciagnac chyba skoro taka glupkowata miala reakcje.
|
|
o masakra jak dorośli cywilizowani ludzie się zachowują na tym forum. Osobie która zaczeła ten temat zapewne chodziło o to aby uprzedzić innych tankujących na owej stacji aby przyjrzeli się dokładniej czy płacą za swój gaz czy kogoś innego. że obsługa pozostawia niesmak swoim zachowaniem i w ogóle chciał się pochwalić że ma auto i stać go aby sobie zatankować :D Wyzywacie się i zaraz z nerwami jeden do drugiego... Nawiązując do chamskiego zachowania miałam już taką sytuacje z udziałem Łomżyniaka. Otóż Pan Marcin K. współwłaściciel firmy zajmującej się projektami domów mieszczącej się przy Al. Legionów trzasnął mi przed nosem drzwiami bo nie podoba mu się to że upominam się o dokumenty które od dwóch miesięcy mówi mi że złoży. W dodatku ten Pan z nadwagą (mieszka w Piątnicy) co tam również pracuje wyszedł z biura i się śmiał nie wiem czy ze mnie czy z tego ze jego koledze odpadła kora z mózgu. Bo jak można tak się zachowywać w stosunku do klienta a w dodatku do kobiety i to kobiety w ciąży!!! Chamówa po całości. Może zbyt wiele kultury wymagam patrząc jak niektórzy ludzie się w tej Łomży zachowują, ale z tej części Polski z której pochodzę taka sytuacja nigdy by się nie zdarzyła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |