Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usunięcie migdałków podniebiennych |
Witam, ktoś orientuje się może ile czeka się na zabieg w łomzyńskim szpitalu? Ktoś miał i może coś napisać w tym temacie? Z góry apeluję do troli internetowych buszujących po tym forum o niewygłaszanie swoich mądrości życiowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usunięcie migdałków podniebiennych |
jak pilne to zrobią szybko, jak mniej pilne - z rok.
|
|
Kto pracuje teraz na laryngologii w łomzyńskim szpitalu? Może lepiej wybrać Ostrołekę lub B-stok? Ma ktoś wiedzę na ten temat i może coś doradzić? Chodzi o usunięcie migdałków.
|
|
Polecam Łomżę--przyjeżdżają do nas z Ostrowi.Miałam operację migdałków 4 lata temu.Zgłoś się prywatnie do dr. Pyda i zdecyduje czy należy usunąć-;) Podaję namiary: http://en.neib.org/biz/laryngolog-dr-marek-pyd-lomza/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Jak wspominasz ten zabieg? Tzn samopoczucie tuż po nim? Długo dochodziłaś do siebie? Miałaś znieczulenie ogólne czy miejscowe? Pozdrawiam i dzięki za odzew
|
|
Przed zabiegiem proszę się zastanowić czy warto, ponieważ migdałki chronią płuca i oskrzela przed infekcją, są barierą ochronną dla całego organizmu. Ja miałam do wycięcia, stwierdzono w eskulapie kilka lat temu, na badaniach okresowych a że chodzę do homeopaty powiedziałam o tym i mnie wyleczył, bo jak byłam w tamtym roku znowu na badaniach, to stwierdzili, że nic nie trzeba wycinać, że jest ok. Podam numer telefonu jakby chciała Pani skorzystać 85 732 27 81, przyjmuje w Łomży we wtorki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |