Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejsce do tańca |
W sobotę, za namową znajomych, trafiłem do baru na Rybakach. Jestem mile zaskoczony, że w Łomży znalazło się klimatyczne miejsce, z dobrym grillem, piwem i fajną muzyką na żywo. W dobie wszechobecnego Disco Polo, mile zaskoczyła mnie kapela, która gra na żywo bardzo urozmaicony repertuar. Dotychczas czasami jeździłem do Ostrołęki, aby potańczyć, teraz zostaję w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejsce do tańca |
A do którego lokalu w Ostrołęce jeździłeś, skoro to coś na Rybakach zdeklasowało to coś w Ostrołęce?
|
|
Zdeklasowało - to za mocno powiedziane. Lubię taki klimat, piwko, grill, fajna muzyka. Jak lato się skończy, pewno znów pojadę do Ostrołęki.
|
|
U Siudrasia byłeś?
|
|
Nie wiem gdzie to jest "u Siudrasia". Na Rybakach, to jest niedaleko ulicy Sikorskiego, nr chyba 63.
|
|
o to coś nowego tańce na świeżym powietrzu piwko gril kurcze to zajże w tą sobote ale czy kapela czasami puszcza z magnetofonu czy tam dyskietki może coś z lat 80tych i nowsze disco polo do tańca w parach sport to zdrowie
|
|
Kapela serwuje różne kawałki. Możesz potańczyć Disco Polo, może przytulić partnerkę w wolnym kawałku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |