Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy!!!! Szukam dobrego SZEWCA |
Witam szukam dobrego szewca, macie kogoś sprawdzonego bo jak dziś odebrałam buty od szewca na Bema przy Taxi to po prostu ręce mi opadły.... a co lepsze chyba nie do końca był trzeźwy... zaniosłam by tylko podbił konturnę a odebrałam buty prawie bez koturny.... brak słów O S T R Z E G A M !!!! Fachowiec od siedmiu boleści jak chcecie się pozbyć butów do do niego. Pomocy macie kogoś???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy!!!! Szukam dobrego SZEWCA |
na mickiewicza na przeciw szkoły podstawowej nr 7
|
|
W hali targowej,z tylu wejscie od Rzadowej.
|
|
Na hali niestety sama byłam świadkiem jak klientka wyszła prawie z płaczem.... więc jak to zobaczyłam natychmiast wycofałam .....
|
|
Na przeciwko szk.podst nr 7 wydaje się ze ten pan zna się na swojej pracy :) Zaniosłam do niego buty po to aby mi zmniejszył koturny bo były za wielkie. On fachowym okiem obejrzał i powiedział że jest to nie możliwe. Wytłumaczył dlaczego i z czego są zrobione. I że są puste w środku dlatego to może się nie udać. Drugi by odciał połowę tej koturny, kasę wziął i po krzyku. A że nadawały by się tylko do jednego wyjścia i do kosza to już inna sprawa. Wydaje mi się ze jest uczciwy i zna się na fachu :)
|
|
dzięki za pomoc mam nadzieję że mi pomoże. Tak że uważajcie na "szewca" na Bema bo on chyba tylko się podaje za szewca bo nie ma nic wspólnego z tym.
|
|
Potwierdzam Pan na Mickiewicza na przeciwko szkoły nr 7 jest Szewcem nie tylko z zawodu ale i z zamiłowania. Jeżeli naprawa jest niemożliwa to nie oszukuje klienta lecz nazywa rzeczy po imieniu. Nie nabija ludzi w butelkę. Godny polecenia Szewc.
|
|
Ja zaś mogę polecić sprawdzonego mojego szewca, noszę do Niego od kilku dobrych lat i zawsze jestem zadowolona. Wcześniej przyjmował na al. Legionów. teraz ma punkt na Mickiewicza, ale nie w Budce, tylko w sklepie TYGRYSEK tego używaka.
|
|
też polecam pana vis a vis sp7, na mickiewicza szybko naprawia i za bardzo przyzwoitą cenę (żeby nie powiedzieć, że za grosze)
|
|
Tak. Ten człowiek z budki naprzeciw SP 7 jest dobry. I tani. I zakończ temat, bo już chyba wiesz, gdzie najlepiej iść ;)
|
|
dobry szewc musi pić wódkę, bo jak nie pije to jest zły
|
|
Szewca w hali targowej ( teraz już od strony Starego Rynku) serdecznie odradzam, kompletny brak szacunku do klienta
|
|
na ks Janusz w bloku nr.2 jest szewc też polecam Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |