poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy!!!! Szukam dobrego SZEWCA

Witam szukam dobrego szewca, macie kogoś sprawdzonego bo jak dziś odebrałam buty od szewca na Bema przy Taxi to po prostu ręce mi opadły.... a co lepsze chyba nie do końca był trzeźwy... zaniosłam by tylko podbił konturnę a odebrałam buty prawie bez koturny.... brak słów O S T R Z E G A M !!!! Fachowiec od siedmiu boleści jak chcecie się pozbyć butów do do niego. Pomocy macie kogoś???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy!!!! Szukam dobrego SZEWCA

na mickiewicza na przeciw szkoły podstawowej nr 7

W hali targowej,z tylu wejscie od Rzadowej.

Na hali niestety sama byłam świadkiem jak klientka wyszła prawie z płaczem.... więc jak to zobaczyłam natychmiast wycofałam .....

Na przeciwko szk.podst nr 7 wydaje się ze ten pan zna się na swojej pracy :)
Zaniosłam do niego buty po to aby mi zmniejszył koturny bo były za wielkie. On fachowym okiem obejrzał i powiedział że jest to nie możliwe. Wytłumaczył dlaczego i z czego są zrobione. I że są puste w środku dlatego to może się nie udać. Drugi by odciał połowę tej koturny, kasę wziął i po krzyku. A że nadawały by się tylko do jednego wyjścia i do kosza to już inna sprawa. Wydaje mi się ze jest uczciwy i zna się na fachu :)

dzięki za pomoc mam nadzieję że mi pomoże. Tak że uważajcie na "szewca" na Bema bo on chyba tylko się podaje za szewca bo nie ma nic wspólnego z tym.

Potwierdzam Pan na Mickiewicza na przeciwko szkoły nr 7 jest Szewcem nie tylko z zawodu ale i z zamiłowania. Jeżeli naprawa jest niemożliwa to nie oszukuje klienta lecz nazywa rzeczy po imieniu. Nie nabija ludzi w butelkę. Godny polecenia Szewc.

Ja zaś mogę polecić sprawdzonego mojego szewca, noszę do Niego od kilku dobrych lat i zawsze jestem zadowolona. Wcześniej przyjmował na al. Legionów. teraz ma punkt na Mickiewicza, ale nie w Budce, tylko w sklepie TYGRYSEK tego używaka.

też polecam pana vis a vis sp7, na mickiewicza
szybko naprawia i za bardzo przyzwoitą cenę (żeby nie powiedzieć, że za grosze)

Tak. Ten człowiek z budki naprzeciw SP 7 jest dobry. I tani. I zakończ temat, bo już chyba wiesz, gdzie najlepiej iść ;)

dobry szewc musi pić wódkę, bo jak nie pije to jest zły

Szewca w hali targowej ( teraz już od strony Starego Rynku) serdecznie odradzam, kompletny brak szacunku do klienta

na ks Janusz w bloku nr.2 jest szewc też polecam

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org