Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenie paralotniowe w Łomży |
Ostatnio obiło mi się o uszy :) Ktoś brał udział w takim szkoleniu ? Jak to wygląda ? Gdzie się odbywają takie szkolenia ?:) Warto ? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenie paralotniowe w Łomży |
też jestem zainteresowany jaka kwota tel sport to zdrowie
|
|
Hej. Tel do organizatora: 505-895-800. Cena Szkolenia 1200 zl. Lataja w Łomży i okolicach. Ostanie szkolenie mieli w Jednaczewie. Teraz zamierzają zrobić to naprzeciwko plaży miejskiej. Ekipa bardzo spoko. Nauczą cię latać, w wakacje wypożyczają sprzęt i wyciągają w chmury. :) Fotki możesz zobaczyć na www.facebook.pl/flydreamsgroup POLECAM!! Nic nie da takiej adrenaliny i emocji :) nawet s..x :P
|
|
adamus20pg Ty brałeś udział w tym szkoleniu czy jesteś organizatorem ? Duże są grupy ? Wiesz może jakie są terminy tych szkoleń ?
|
|
brałem udział ;) i W lipcu będę robił kolejny Etap. Szkolenie rusza 18 lipca. Dla początkujących i dla tych co chcą doskonalić swoje umiejętności. Grupy max 6-8 osób. Nie trzeba brać wolnego w pracy. Latamy przeważnie z rana 5-9 i po poludniu 17-21 (warunki pogodowe są łagodniejsze) Szkolenie trwa około 5-7 dni.
|
|
W ten weekend jak pogoda będzie ładna będziemy latać na jednaczewie. Można przyjść i zobaczyć jak to wygląda :)
|
|
|
|
NR TEL: 505-895-500 Lot 20 -30 min Koszt 250-300 zl. Najlepiej pisać i umawiać się na dokładny termin poprzez stronę www.facebook.pl/flydreamsgroup Terminy zależą przede wszystkim od pogody. ....A wracając do porównania... :) Dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz :)
|
|
|
SylwiaB a od kogo słyszałaś o paralotniach ??
|
|
Adamus20pg widziałam plakat na samochodzie :) i tak mnie to zainteresowało tylko nie spisałam numeru a później autka już nie było :P :) Gdzie dokładnie w Jednaczewie będziecie latać ?
|
|
Już od dawna szukałąm takiego szkolenia, potrzebuję jakieś adrenaliny. Bo zaczyna się robić za nudno. Właśnie gdzie będziecie latać w Jednaczewie? Z chęcią bym wpadła i zobaczyła co i jak. Może uda mi się też z kimś porozmawiać i dowiedzieć więcej. Jak to jest tam w górze. A że akurat w weekend mam wolne to z miłą chęcią wpadnę. Ale co najważniejsze o której będziecie latać? _____________________ stół do pokera potrzebny do gry!
|
|
Jest duża szansa że nie będzie pogody do latania w weekend więc nikt nie będzie latał.
|
|
no niestety :( POGODA to nasz jedyny wróg. To gdzie i kiedy Latamy będziemy podawać na stronie: www.facebook.pl/flydreamsgroup Póki co czekamy na lepszą pogodę i skoszone łąki :) Odwiedzajcie naszą stronę. Ewentualne kontakt tel : ADAM : 505-895-800.
|
|
a Jednak :) Pogoda dopisała :) Sobota była Lotna i Niedziela Rano. :) Prognozy sprawdzają się ale jedynie z godziny na godzine :)
|
|
Mój mąż lata na paralotniach ale on akurat szkolenie paralotniowe ukończył w tej szkole w Szczyrku. Pamiętam, że rok temu wybraliśmy się na dwutygodniowe wakacje w tej okolicy i właśnie wtedy mąż uzyskał swój pierwszy certyfikat. Namawiał również mnie ale ja się nie odważyłam ;) Mąż twierdzi, że nie jest to takie trudne na jakie się wydaje, niemniej nie powinno mieć się lęku wysokości. Szkoła w Szczyrku jest najstarszą tego typu szkołą w Polsce i zajęcia są prowadzone przez wykwalifikowanych trenerów. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |