Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
50+ |
kobietki 50 = zaniedbywane przez meza jesteście tu???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 50+ |
to nie portal randkowy.
|
|
co cieczke masz kocie hahhaa aa
|
|
Chłopak niszę zapełnia. Jakieś bogatsze to i ja bym z miłą chęcią sobie dorobił ;)
|
|
Takie kobietki to się szczęśliwie wnukami zajmują a nie romanse im w głowie..! z resztą kto to słyszał żeby w tym wieku małżenstwo rozbijać....żeby tak moja matka tu się zgłosiła to by ode mnie osobiście gągów dostała.
|
|
wstydzilibyscie się.
|
|
Cóż , każdy odpowiada za siebie. W tym wieku niektórzy panowie wysiadają,. więc co począć pani , która ma potrzeby. Przecież marchewką nie będzie sobie dogadzać ha ha . Żona zadowolona i mąż też, bo żona tego od niego nie wymaga i pełna harmonia . Swoją drogą mało , który mężczyzna dba o swoją kobietę . Na starość dostaje szału , że żona sprawna i podoba się facetom , a on sprawny inaczej i w łóżku nie ma nic do zaoferowania. Tam , gdzie miłość i wzajemny szacunek nie ma skoków w bok .Słowa przysięgi małżeńskiej (...i nie opuszczę Cię ,aż do śmierci) mają wielką wartość.
|
|
Śmieszne są panie które w takim wieku myślą tylko o tych rzeczach w ten sposób...stary zużyty model wymieniają na lepszy..a gdzie miłość, lojalność, honor..? a później i tak ten "lepszy model" zostawia taką szkapę najczęściej gdy kończy jej się gotówka..i na odwrót..a rodziny odwracają sie plecami z pogardą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |