Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pilne-worek ubrań damskich 36-38 |
w ramach letnich porządków na zamianę mam worek ubrań damskich/młodzieżowych które zamienię na 4 paczki pampersów z biedronki -jeansy,spódniczki,bluzki,sukienki wieczorowe (np na wesele),dresy,bluzy,koszule,marynarki jeansowe,kamizelka wiosenna. ubrania z usa i polskie. ubrania na wiek 18-25 rozmiary 34, 36,38 kilka 40 stan bdb i db kontakt 797099707 ul.ks.anny najlepiej jeszcze dziś bo zajmują duzo miejsca:) pampersy z biedronki DADA rozmiar 4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pilne-worek ubrań damskich 36-38 |
masakra .. smoke that shi* like that shi* :D
|
|
wez sie kobieto nie osmieszaj
|
|
nie widzę nic w tym śmiesznego
|
|
ja tez bardzo dobrze dziewczyna robi co ma wyrzucić to komuś się przyda a pampersy nie są drogie ;))
|
|
:) zawsze musi ktoś coś mądrego dodać. kogo uraziłam mym postem? co jest złego w zamianie wielkiego worka fajnych ubrań na pampersy dla dziecka? 4x29zł=116zł, tyle co 1jeansy w h&m, lub tyle co 2 pary jeansów no name:) a po mój wór ubrań trzeba autem przyjechać bo nijak to dźwigać:) ubrania i do szkoły i do pracy. pozdrawiam:)
|
|
powaznieizgracja@wp.l - wyslesz zdjecia ciuchów w rozmiarze 38 ?
|
|
powaznieizgracja@wp.pl - poprawiam
|
|
błagam o litość. zapraszam do obejrzenia jeśli ktoś zainteresowany. nie jestem wstanie zrobić foto. wielki 120l wór ubrań +duża reklamówka. wystawiłam już na korytarz. naprawdę nie mam czasu,tym bardziej segregować rozmiarami. jutro po 17 zapraszam jeśli ktoś chętny. proszę dzwonić po 16.30.
|
|
Teraz jak są szmateksy po złotówce to każdy uraczony już tymi łachami... a za 116 zł to można mieć że ho ho !
|
|
Zanies do kosciola albo Caritasu, a "wroci" do Pani 7 takich workow ... pzdr
|
|
jeżeli masz dziecko, to zamien na ubranka dla dziecka, np. w komisie.
|
|
Ja jakiś czas temu 6 takich worów wywiozłam do domu samotnej matki, napewno się przydały :)))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |