Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakie pokrycie dachowe doradźcie |
bardzo proszę o informację jaka blacha najlepsza na pokrycie dachowe domu i gdzie są dobre ceny żeby zakupić w okolicy takie materiały poradźcie i ile może wynieść pokrycie 170 m dachu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakie pokrycie dachowe doradźcie |
blachodachowka :) Poranek ósma rano nie mogę spać bo muszę grać :>
|
|
502-543-661 odezwij sie jutro na ten numer tanie dobre uslugi blacharskie. POLECAM !! Poranek ósma rano nie mogę spać bo muszę grać :>
|
|
dachówka, bo blachodachówka to nie jest najlepszy pomysł
|
|
sprawdź którąś z blachodachówek szwedzkich Lindab lub Plannja; no i jeszcze ssab i ruukki warto wycenić Zapłacisz więcej niż za kurpdach czy pruszynski ale masz gwarancję jakości i wieloletnią gwarancję
|
|
budmat wenecja, wygląda rewelacyjnie, kryłem u siebie
|
|
Lindbad, Plannja lub rukki. Nic innego bym nie polozyl. Oczywiscie blachodachowka. A gdy budzet pozwala to lepiej polozyc dachowke, tylko ze musisz odeskowac dach i drozsze jest polozenie dachowki niz blachy. .
|
|
słomiane
|
|
no jak sie ktos pyta to odpowiedzcie a nie glupoty piszecie ;]
|
|
Wiesz co to wszystko zależy od konstrukcji Twojego dachu, bo są bardzo różne Pokrycia Dachowe dobierane pod kątem lekkości konstrukcji, czy kąta nachylenia. Możesz wybierać z materiałów tradycyjnych i nowoczesnych, te drugie oczywiście są odrobinę droższe, polecam też czytać oceny na blogach budowlanych np. MG Projekt mnie to bardzo pomaga podczas budowy :)
|
|
Dobrym rozwiązaniem może okazać się gont bitumiczny laminowany - jest lekki, wytrzymały, poza tym daje duże możliwości aranżacyjne. Gont pozwala pokryć nawet najbardziej wymyślne dachy, jego dużą zaletą jest także łatwy montaż. Jeżeli ktoś z Was byłby zainteresowany, warto zapoznać się ze stroną http://www.dom-expert.eu/oferta/gonty-bitumiczne/ - firma oferuje bogaty wybór rodzajów gontów i profesjonalne doradztwo.
|
|
Popieram przedmówce, blachodachówka, lekka i bezproblemowa. Najlepiej kupować w lutym, są ceny niższe. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne… Tylko dziś jest twoje.
|
|
pewnie że blacha, trapezowa jest najtańsza (chyba) ale wg mnie jedna z brzydszych. Wybierz balochodaachówkę
|
|
Porównujcie po różnych materiałach - http://www.budmat.pl Ale przecież wiadomo, że kluczowe znaczenie ma jakość materiałów w stosunku do budżetu, co nie? Każdy jest w pewien sposób ograniczony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |