Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plaża miejska |
To brzmi dumnie - ale bardziej pasuje do niej nazwa - plaża wiejska. Chociaż w wielu tzw "wiejskich miejscowosciach" widziałam piękne plaże - z nawiezionym piaskiem, z dużym pomostem - stolikami z zadaszeniem, przebieralniami i zapleczem gastronomicznym. No cóż - jest to wszak wizytówka miasta - widac ją doskonale z mostu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plaża miejska |
no i ? smoke that shi* like that shi* :D
|
|
no i wstyd. Pomysłowo.
|
|
Mam nadzieję, że w tym roku ratownicy nie będą zakłócać spokoju plażowiczom , zmuszając ich do słuchania głośnej i nieciekawej muzyki. Barney
|
|
muzyka?to sztuka,na jednej z polskich plaż ratownik KAZAŁ mi się odsunąć z linii brzegowej,bo zasłaniam mu widok na kąpielisko(siedział na krzesełku.usłyszał potem ciętą riposte,że od tego ma tą wieżyczkę 2m obok.dodałem jeszcze coś od "serca"i mało brakło,a miast urlopu i wypoczynku miałbym problemy z prawem.narzekacie na naszą plaże na "starym moście"?toć taki jej urok,że jest prawie "dzika".bez ratowników też nawiedzali ją ludzie. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Na co komu słuchanie szantów ?? i tak nie zrobią klimatu morskiego bo na plażę przychodzi pełno barachła i brudasów :D:D:D:D:D:D
|
|
łomżynska plaża ma już swoją markę L:D:D:D to je taka prawda
|
|
Będą Dni Morza, wtedy sobie ponarzekacie, że plaża taka nienadmorska :P Przynajmniej jest przy tym mniej uczęszczanym moście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |