Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
www.jaki.net? |
W Czerwcu się przenoszę na ul. Bawełnianą i nie wiem jaki założyć sobie internet. Jaki poradzicie? ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: www.jaki.net? |
neostrade :P
|
|
Ale ja właśnie nie za bardzo chcę Neostradę, bo ona ma ograniczenia itp. A ty co masz Ptysiu? ...
|
|
Ptysiak chyba nie ma neozdrady bo kiedys sie tego wypierał :p
|
|
Angel chyba chodzi Ci o dostęp do Internetu a nie o sam Internet, bo ten jest jeden... ![]() ________ Malachit
|
|
Angel jak kozystam z osiedlówki netster http://www.4lan.pl szkoda że w Łomży nie mozna mieć chello ale nieiwem także jak jest z multimedia na Bawełnianej bo szłyszałęm ze 512kb/s za 39 zł bardzo przystępna cena...
|
|
|
|
"...szłyszałęm ze 512kb/s za 39 zł bardzo przystępna cena..." A WIDZIAŁEŚ * ? Wydaje mi się, że nie :) ![]()
|
|
Multimedia ma taka ofertę 512kb/s za 39 pln, ale.... STARTER 512+ za 39,00 zł brutto miesięcznie Maksymalna szybkość transferu 512/256 kbps; dynamiczny sposób przydzielania adresów IP, limit danych 500MB 3), 200 MB przestrzeni dyskowej dla Abonenta z możliwością założenia max. 3 kont e-mail oraz założenia strony www. To tyle o tym...
|
|
tya to jest cos takiego ze od jakiejs sumy ci spada co miecha o jakies 2 zlote i po tych dwoch latach masz cene 39 zl ![]()
|
|
Na Bawełnianej tylko neostrada albo radiówka.
|
|
No to pozostaje mi Neostrada, bo radiówki to nie chce :P ...
|
|
Niektórzy chwalą bo nie ma limitów transferu a neostrada to tańsza ma limity.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |