Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaufland! |
Witajcie moi mili . Dzisiejszego dnia będąc w Kauflandzie na zakupach brałam kilka drobnych rzeczy mianowicie : 3 paczki chipsów ,napój energetyczny x2 oraz 6 bułek zwykłych . ( za 22 grosze ) Podchodząc do kasy miałam równo wyliczone pieniądze i dałam. Lecz nagle zorientowałam się że dałam o 5 groszy za dużo . Gdy wrócilam po te oto monety kasjerka udała że nic nie zabrała ! Gdy zapytałam : przepraszam gdzie moja reszta ?! ona BEZCZELNIE udała że mnie nie widzi a nie jestem drobną osobą że mogłąby mnie nie zauważyć !! Oburzona wyszłam ze sklepu i więcej tam nie wrócę ! Odradzam zakupy w kauflandzie !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaufland! |
idiotka?
|
|
straszne :<
|
|
Jesli dajesz kasjerce pieniadze i odchodzisz od kasy, to znak dla niej ze nie oczekujesz reszty! h0jowe forum
|
|
Ciekawe co by było gdyby kasjerka oszukała ją na 10 groszy?
|
|
lepiej jest już chyba nie wiedzieć...
|
|
Zdrowo się odżywiasz ;) czipsy, napój energetyczny i najtańsze zwykłe bułki pszenne.... Zniszczysz sobie zołądek kobietą takim żarciem...
|
|
A jak brakuje Ci tych 5 gr wyślij adres konta bankowego, wyślę Ci troszke wiecej. I pamietaj stres urodzie szkodzi :)
|
|
ziom_oka, ja chetnie podam ci nr konta, pamietaj- wysylaj powyżej 100 zł :)
|
|
Ja przyjme 20 h0jowe forum
|
|
Kasjerka dzis miala hosse w pracy.Cale 5gr szarpla.
|
|
Ale rozmawiałaś z nią, czy rzeczywiście Cię nie zauważyła? Może to była kasjerka typu wpłatomat? :P
|
|
Trzeba było powiedzieć, że zbierasz na telewizor. Może wtedy oddałaby ci 6 gr :D. Albo 5,5 gr.
|
|
to piękna historia :D
|
|
czlowiek czlowieka potrafi zaje.. za 5 groszy o bez kitu
|
|
hoj, masz racje
|
|
Szkoda, ze kasjerka nie zorientowala sie, ze pani cofnela sie po te 5gr. Powinna te 5gr zwrocic i wcisnac je pani w ...., to byc moze kobieto czegos by cie nauczylo na przyszlosc.
|
|
ale się uśmiałam na dobranoc!
|
|
Jak widać skutki takiego jedzenia już wychodzą-skleroza
|
|
jakas chora...po co komu te koncówki...wyluzuj 5 gr?nienormalni sa co niektórzy...5 gr......?? masakra i żal
|
|
grosz do grosza, a będzie dużo ;) . w końcu jej pieniądze, a wy może ją jedziecie za 5gr, a co by bylo gdyby to bylo, np. 50zł? pomyślcie o tym co piszecie ;) pozdro
|
|
upup K.K
|
|
Myślę, że to był żart, jakaś podpucha, aby forumowicze mieli co pisać. Nie sądzę, aby normalny człowiek robił zamarachę o 5 groszy.
|
|
Dziwne macie podejście do tematu. W sumie to nie chodzi o 5gr ale o zachowanie, o zasadę... Ciekawe jakby się zachowali Ci co tu się śmieją, gdyby to był ich przypadek i chodziło o 50 zł. Podejrzewam, że nie jedna osoba zrobiłaby awanturę o 5 zł. To nic, że tym razem było to tylko 5gr (tym bardziej kasjerka powinna chociaż spróbować sprawę wyjaśnić). 50 zł czy 5 zł czy 5 gr - zasada ta sama.
|
|
to trzeba umieć liczyć, a nie być cymbałem i narzekać, po co mi matura z matematyki, chcę być sprzątaczką ---------------------------------------------
|
|
przyjdź do mnie dam ci Sloik zółciakow ;-) (.) (.)
|
|
O 5Groszy sie wruciłaś? Hahaha
|
|
|