Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwko z beczki do butelki |
Witam, Chciałbym się podzielić z wami fajną nowinką, w sobote moja żona zabrała mnie na zlot starych samochodów na Starym Rynku, a że samochodów było niewiele tak więc nie było co oglądać tak więc poszliśmy. W drodze powrotnej zauważyliśmy chyba nowy sklep z herbatami i zaszliśmy do niego. żonka zaczeła wybierac w herbatkach a ja stałem i czekałem na nią, a tam ku mojemu zaskoczeniu zaoferował mi Pan piwo z beczki nalewane do butelek. Na początku nie uwieżyłem w to ale dałem się skusić i kupiłem jedno i powiem że było zaj....te. Koleś miał fajny pomysł że cos takiego zrobił i mam nadzieje że się to przyjmie. Mariusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwko z beczki do butelki |
Czasem przy przelewaniu z nosa mu kapnie ale to poprawia tylko walory smakowe.
|
|
Jak to cenowo wygląda?
|
|
Reklama dobra pisz ceny mariuszek i podaj adres.
|
|
jak wypił te piwo to pewnie kurczak z komunii mu się odbił dlatego tak się zachwycił :-| Michalski
|
|
Ja za te piwko zapłaciłem 7,6 za litr na Starym Rnku Mariusz
|
|
i po to zalozyles konto na tym forum zeby nam o tym powiedziec i przysiegasz na gwint swojej zonki ze to nie jest reklama?
|
|
będzie gwintowanie heheh Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Od mojej żony to daleki zasięg, a nie widzę potrzeby żeby komuś reklamę robić, chciałem się tylko podzielic czymś co mi się spodobało, a że zaraz wy z takimi tekstami wyskakujecie to sorry. Mariusz
|
|
i dlatego zalozyles tu konto tylko dlatego na te chwile konkretnie? :D
|
|
Przepraszam że nie zapytałem sie Ciebie o zdanie Mariusz
|
|
nieznasz kolego smaku piwa,piwo z nalewaka smakuje jak siuśki,wypij piwko z butelki lub puszki i poczuj ten smak i moc piwa aa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |