poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dni Morza w Łomży

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130611/REG20/130619953

"Najbliższe nadmorskie plaże oddalone są od Łomży o ponad 300 km. Jednak nie przeszkadza to w organizacji u nas Dni Morza."

to ja proponuje zostańmy oficjalnym polskim partnerem oktoberfest i też świętujmy! albo świetujmy urodziny kim dzong una! co nam szkodzi! moża też nie mamy a świetujemy!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dni Morza w Łomży

Ja proponuję, sprzedawać oscypki:):)

Bo w okolicy owce widziałem :)

a może by tak zorganizować "dzień rzeki" jak wspomniała zapytana studentka. Myślę że taka inicjatywa mogła by się całkiem fajnie wpisać w harmonogram Dni Łomży. Jakie propozycje imprez z okazji dni rzeki:
- wyścigi osad kajakarskich
- wycieczki statkiem i gondolami po rzece (z jakimś dużym rabatem, np 50% tego dnia)
- pokazy WOPR, płetwonurków itd.
- pływanie na byle czym ;)
- wieczorkiem szanty itd.

pomymysł mnie się podoba,szanty i wiaderko piwa.tak się rodzi nowa,świecka tradycja. :-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Swoją drogą to na bulwarze brakuje takich "schodków" (czegoś w rodzaju trybuny) bezpośrednio do rzeki na długości załóżmy 50m, gdzie w trakcie różnych wodnych pokazów ludzie mogli by się rozgościć. Pewnie na tym etapie jest to ciężkie do wykonania i kosztowne, ale może dało by się zorganizować taką przenośną rozkładaną trybunkę.

jakiej rzeki? U nas muszą być dni morza, przyciągnie to ludzi, oryginalne. Tego trzeba, tylko ciekawe, jakie atrakcje

---------------------------------------------

U nas to raczej pasowało by , DNI na PULWACH :):)

No ale skoro wolicie Dni Morza, to i niech rośnie ranga mniasteczka, które ma z morze tyle wspólnego co świnia z kamizelką :):)

Toć i w Kolnie mogę sobie dni morza zorganizować , nikt nikomu nie żałuje :):)

dvw
np.NARWI(to ta rzeka co przepływa przez Łomże)przyciągnie to ludzi?chyba jako kabaret,co my wiemy o morzu i o obchodach dni morza.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

a co ty wiesz o niewolnictwie hahah

Najpierw pomyślałem, że to żart, później roześmiałem się, a teraz pozostaje głupie uczucie, że Łomża się ośmiesza... Poczekajcie niech no powiedzą o tym w jakichś wiadomościach, albo jakiś kabaret podchwyci temat i rozsławi ten durny pomysł, wtedy dopiero będziemy się wstydzić.
Osobiście jestem za DNIAMI NARWI

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=603911&t=603911

:):) dni morza morza muszą być

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org