Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dni Morza w Łomży |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130611/REG20/130619953 "Najbliższe nadmorskie plaże oddalone są od Łomży o ponad 300 km. Jednak nie przeszkadza to w organizacji u nas Dni Morza." to ja proponuje zostańmy oficjalnym polskim partnerem oktoberfest i też świętujmy! albo świetujmy urodziny kim dzong una! co nam szkodzi! moża też nie mamy a świetujemy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dni Morza w Łomży |
Ja proponuję, sprzedawać oscypki:):) Bo w okolicy owce widziałem :)
|
|
a może by tak zorganizować "dzień rzeki" jak wspomniała zapytana studentka. Myślę że taka inicjatywa mogła by się całkiem fajnie wpisać w harmonogram Dni Łomży. Jakie propozycje imprez z okazji dni rzeki: - wyścigi osad kajakarskich - wycieczki statkiem i gondolami po rzece (z jakimś dużym rabatem, np 50% tego dnia) - pokazy WOPR, płetwonurków itd. - pływanie na byle czym ;) - wieczorkiem szanty itd.
|
|
|
Swoją drogą to na bulwarze brakuje takich "schodków" (czegoś w rodzaju trybuny) bezpośrednio do rzeki na długości załóżmy 50m, gdzie w trakcie różnych wodnych pokazów ludzie mogli by się rozgościć. Pewnie na tym etapie jest to ciężkie do wykonania i kosztowne, ale może dało by się zorganizować taką przenośną rozkładaną trybunkę.
|
|
jakiej rzeki? U nas muszą być dni morza, przyciągnie to ludzi, oryginalne. Tego trzeba, tylko ciekawe, jakie atrakcje ---------------------------------------------
|
|
U nas to raczej pasowało by , DNI na PULWACH :):) No ale skoro wolicie Dni Morza, to i niech rośnie ranga mniasteczka, które ma z morze tyle wspólnego co świnia z kamizelką :):) Toć i w Kolnie mogę sobie dni morza zorganizować , nikt nikomu nie żałuje :):)
|
|
|
a co ty wiesz o niewolnictwie hahah ---------------------------------------------
|
|
Najpierw pomyślałem, że to żart, później roześmiałem się, a teraz pozostaje głupie uczucie, że Łomża się ośmiesza... Poczekajcie niech no powiedzą o tym w jakichś wiadomościach, albo jakiś kabaret podchwyci temat i rozsławi ten durny pomysł, wtedy dopiero będziemy się wstydzić. Osobiście jestem za DNIAMI NARWI
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=603911&t=603911 :):) dni morza morza muszą być ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |