Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hiszpania-jaki hotel polecacie? |
Witam, jaki hotel polecilibyście? Nie chce wyjezdzac z biurem podrozy, chciałabym dojechac na własna rękę, jechac na tydzien,i zatrzymac sie w hotelu nie za drogim, przy plaży..w pieknej okolicy. Czy ktoś z Was mógłby mi coś polecic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hiszpania-jaki hotel polecacie? |
A jesli był ktoś moze w Portugalii to tez bym prosiła o jakies namiary na hotel w przystepnej cenie Nie boję się jutra...bo było dobrze wczoraj i podoba mi się dziś !
|
|
w sprawie hotelu nie mogę Ci pomóc ale mogę pomóc w sprawie transportu gdyż jeżdżę na Hiszpanie jeśli byłabyś zainteresowana daj znać 38511957 nr gg
|
|
fajnie jest w playa de farnals- okolice Valencji cenowo nie powiem bo byłam pare lat temu; wpisz w google
|
|
Llored de mar
|
|
Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić Browar Old Town - apartamenty Poznań , są to luksusowe pokoje i apartamenty Poznań . Jeśli będziecie na weekend w mieście to warto właśnie zatrzymać się w tym hotelu. Bardzo wysoki poziom i bardzo miła obsługa.
|
|
Jeśli wybierasz się na Gran Canarię to mogę śmiało polecić Ci Bohemia Suites & SPA: https://bohemia-grancanaria.com/en. Byłam w nim w tym roku i pod każdym względem jest TOP. Piękny widok, dużo atrakcji wewnątrz i na zewnątrz, bliskość oceanu i atrakcji, super obsługa - mogę naprawdę długo wymieniać :) Natomiast jak będziesz na południu wyspy, np. właśnie w tym hotelu, to zainteresuj się ofertą wycieczek fakultatywnych, ale nie z tego hotelu (bo drogo i nie po polsku), ale z Gran Canaria 4 You: https://www.grancanaria4you.pl/ Prowadzą je Polacy. Mają bogaty repertuar wycieczek w rozsądnych cenach. Ja byłam na \"Malowniczej Gran Canarii\" i uważam, że była warta więcej niż to, ile kosztuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |