Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak dojechać z Łomży do Radomia? |
Jeśłi ktoś kiedyś jechał do Radomia, a najlepiej niedawno, niech napisze jaka droga jest najlepsza i ile się jedzie. Z góry dziękuję!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak dojechać z Łomży do Radomia? |
Powiem Tobie tak,Nie ma co kombinowac, tylko najlepiej wedlug mnie pojechac prez wa-we. W sumie przez miasto przeskoczysz calkiem sprawnie jak pojedziesz trasa torunska. Droga , jak droga, nie najgorsza. Trasa ma dlugosc ok.240 km i zalezy od tego czym bedziesz jechal i jakie warunki spotkasz po drodze, ale sam osobowym w ok.3h powinienes sie wyrobic. Re5pect
|
|
Ja bym wolał jednak jechać tak żeby ominąć Warszawę.
|
|
no to mozesz w ostrowii odbic na Minsk Mazowiecki, w minsku jechac na Gore kalwarie, warke, bialobrzegi i do Radomia. Ale w tym przypadku masz troche bardziej zamotana trase.W sumie odlegosc podobna, ale ja osobiscie polecam przez Wa-we, bo naprawde prosta droga. Re5pect
|
|
......... walisz normalnie do Wawy, w Markach odbijasz na Toruńską (cały czas droga nr 8) w Jankach wjeżdżasz na droge nr 7 i walisz cały czas prosto... ja tak jeździłem i było ok......
|
|
Zgadzam się z "Leszkiem" Najprostrza trasa to przez Warszawe. Nie wjeżdzasz do wa-wy, i nie cisniesz sie też przez Miasto, tylko w Markach zaraz za M1 kręcisz w prawo i trasą 8 zasuwasz omijając prawie całą wawe. Mozesz załapac korek okolo godz 14.30- 17 na Grójeckiej - czyli tej wylotowej, ale nic się nie martw koreczek posuwa się zawsze w miare żwawo. Potem ciśniesz w kierunku na Kraków, i jedziesz całkiem dobrą trasą - podobna jak Warszawa - Białystok, z tym że mniej ruchliwa. W Jankach jest rozjazd - pisze na wielkich znakach kierunek Kraków i prościutko. Jezdziłem ta trasa nie raz, (po drodze do Krynicy) i uważam że jest spox. Pozdrawiam. P.S. W piatek popołudniu też jadę ta trasa przez Radom do Krakowa :-) Pas100r
|
|
ja wiem jak dojechac:)najpierw idziesz prosto potem skrecasz w lewo az zbaczysz drzewo:))albo inna medota jedziesz pod mostep po prawiej stronie w lewym kartonie:) tam zyja pizmaki:) (__) (oo) /- - - - - - - - \/ * | | | | | - - - - | | ^^ ^ ^
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |