wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mike Candys/Remady & Manu L...

Witam

Taka mała ankieta wśród zaglądających tutaj osób :) Czy muzycy tacy jak Mike Candys czy Remady w duecie z Manu L jak również Evelyn, Dj Assad oraz TJR zebrało by grono zainteresowanych ich show w Łomży? W czsach kiedy Łomża zawładneły klubo-kawiarnie brakuje miejsc takich jakim był kiedyś klub ATOM... :] Parkiet gdzie 50 osób nie było już tłumem, nagłosnienie które mogło równać dziury w naszych polskich drogach oraz te zadymy... ;) z ostatnim argumentoem oczywiście żartowałem... Co myślicie o klubie który zapewnił by show w/w gwiazd oraz gwiazdeczek zamiast wiecznie piec hiper wielką "babkę ziemniaczaną" z Kuroniem na gościńcu czy przemieszczać sie na koncerty Juli w różne częsci miasta :> po naszych "galeriach" Czekam na wasze zdania... Pozdrawiam

..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mike Candys/Remady & Manu L...

czekamy na Kapele znad Baryczy i to w zupełnosci wystarczy.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

fajnie :) biorąc pod uwage że to tylko "internet" to nawet mogło by sie wydać śmieszne... Tylko po co zabierać głos w sprawie którą nie jestes zainteresowany? No chyba że 4lomza podjelo sie rozdawania firmowych koszulek dla najaktywniejszych uzytkownikow forum... Mimo wszystko o gustach muzycznych nie można dyskutować ponieważ są różne tak jak różni są ludzie wiec Kapela znad Baryczy... Czemu nie... Ale temat dotyczy innych kierunków muzyki więc prosze osoby zainteresowane o wypowiedzi bo to nie "koncert życzeń" a tylko mała ankieta...

Jesteś inwestorem czy tylko sobie marzysz ?

Łomża leży na Mazowszu !

Osobiście kojarzę tylko 3 z wymienionych przez Ciebie muzyków, mimo to sądzę, że klub byłby pełen. Ale do rzeczy - chcesz ich tu sprowadzić czy tylko jesteś ciekawy "co by było gdyby"?

Ha, też mi wielkie gwiazdy elektronicznej sceny. Toć to komercyjne postacie, a ich muzyka jest dla mnie bezwartościowa. Lepiej by było pomyśleć o jakichś ambitniejszych postaciach, które muzykę robią z pasji - nie dla pieniędzy, choć fakt faktem jakieś wynagrodzenie im się należy i chciały by się podzielić tym, co kochają z naszą publiką.

Dla jednych gwiazdy, dla innych nie... Jak już wcześniej napisałem o gustach muzycznych sie nie dyskutuje... Rondo sprowadzić ich to najmniejszy problem i wcale nie za tak wielką kase. Rczej chodzi o to czy byli by w Łomży chętni na takie "koncerty" jeżeli odbywały by się systematycznie w jakimś porządnym klubie (którego jak narazie brak )

Jaka dla nich kasa za koncert takie z nich i gwiazdy:):)

Ja jestem za KAPELĄ znad BARYCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org