Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zna ktos wynik meczu? |
Jaki jest wynik meczu ŁKS-Wigry Suwalki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zna ktos wynik meczu? |
na 10 min przed koncem jest 1;0 dlanas
|
|
|
jes! jes! jes!
|
|
2:0 :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
2:0 oczywiscie dla? ŁKS-u !!!!!!!!!! :D
|
|
a jak reszta czyli 2 i 3 miejsce w tabeli? mam nadzieje ze przegrali:) No panowie i panie czeka nas II Liga ! ciekawe czy sie utrzymamy!?
|
|
Jesli w meczu z Dolcanem ŁKS wygra, a Pelikan straci punkty w Mławie to mamy pewny awans do II ligi! A wiec w sobote wszyscy na stadion!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Brawa dla Bałeckiego który znowu strzela w końcówce meczu!!! Brawa dla całego zespółu i w najbliższym spotkaniu świętowanie... niestety mam bierzmowanie w czasie meczu... więc ja nie poświętuje:(
|
|
|
Co sie tak cieszycie tym zwyciestwem a gdzie wy byliscie podaczas meczu w domu pewnie bo co strach nie pozwolił haha
|
|
Sie tak nie smiej! bo mi matura nie pozwolila a chcialem jechac! na szczescie ZDALEM najgorsze :D:D:D!!!!! Pozdro dla maturzystow!!! :)
|
|
Widziałam fotorelację z meczu.I przeraził mnie widok płonących szalików gospodarzy!!! mnie tam nie było,ale nie sądzę,żeby to oni-gospodarze-je podpalili. Przeciez to żadne kibicowanie palić szaliki,ale checa ojej-nad tym trzeba płakać,a nie jeszcze zdjęcia publikować =/
|
|
Jeżeli z tymi szalikami to prawda - to jest to zwykłe chamstwo. Ci kibice przynoszą hańbę ŁKS-owi. edy
|
|
;) |
Do waszych tępych główek - tradycja palenia szalików wrogiej drużyny ma już w Polsce prawie dwudziestoletnią tradycję. Ale skąd wy możecie o tym wiedzieć dzieci neostrady ?
|
|
"Tradycja"???!!! dla mnie to żadna tradycja.
|
|
"Tępe główki" - nie każdy jest taki mądry jak Ty Ptysiu80 :P. już nawet nie można własnego zdania napisać bo zaraz wychodzi się na "tępą główkę" albo dziecko i jeszcze neostrady :P to po chole** to forum? :P Tradycja to jedno, a co ja o tym sądzę to drugie. a za dzieci to nawet "młodzież" 1 klasy gimnazjum by sie obraziła.
|
|
*Benia* co ty tu pier*** palenie szali wrogów to tradycja a od tradycji sie nie odstępuje, a kim ty wogóle jestes zeby krytykowac nas kibiców ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |