Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista łomża |
Chciałabym zapytać czy ktoś z was chodzi do okulisty doktor Mieczkowskiej? Jeśli tak to jaką macie opinię ? Ja chce iść na dobór soczewek raz byłem u doktor Romanowskiej to spotkałem się z nieprzyjaznym stosunkiem do swoich pacjentów wydawało mi się że w ogóle robi łaskę, że ich przyjmuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista łomża |
co nikt nie był u takiej Pani ?
|
|
p. Mieczkowska jest bardzo sympatyczną osobą. Nigdy nie spotkałam się z jej strony z jakimś nieodpowiednim zachowaniem, czy nawet przejawem niechęci. Ma wieloletnie doświadczenie- pracowała na oddziale. Ma też bardzo dobre podejście do dzieci. Badania zawsze w miłej i sympatycznej atmosferze. Nie jest wyniosła jak większość okulistek w tym mieści. Jak coś poważnego to wiadomo , że w Łomży się tego nie załatwia.
|
|
Ja polecić mogę z swojej strony okulistkę która przyjmuję na nowogrodzkiej. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Czy ta pani doktor przyjmuje na NFZ? Gdzie ma gabinet?
|
|
Witam, ja również mogę z czystym sumieniem polecić p.Mieczkowską, byłam u niej na wizycie w Saloniku Optycznym na Starym Rynku i jestem bardzo zadowolona. Zgadzam się z opinią basket23 doktor Mieczkowska ma dobre podejście do pacjenta oraz pomaga przy aplikacji soczewek :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |