Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsza fryzjerka-podpowiedź |
Witam.Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć w którym salonie fryzjerskim na osiedlu Południe ścięłabym ładnie włosy?W którym salonie umieją podpowiedzieć fryzurę według własnego uznania lub ładnie zetną włosy po przedstawieniu im jakiejś fryzurki na zdjęciu u innej osoby jaką akurat by się chciało mieć by fryzjerka takiej dokonała.Proszę o szczere odpowiedzi ,bez pisania głupot!!!!Ja dotychczas ścinałam włosy na Ks.Anny ale teraz nie ma mojej ulubionej fryzjerki która ścinała mi tak jak ja chciałam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsza fryzjerka-podpowiedź |
Pani Ania z salonu fryzjerskiego "AMELIA"
|
|
A gdzie jest ten salon?
|
|
Najlepsza fryzjerka to pani Kasia na ulicy Prusa obok sklepu pss. Przynieś zdjęcie a fryzurę będziesz miała jaką chcesz. Ceny też super.
|
|
Ścinałam się w zimę u pani Kasi.Ścięła mi włosy jak chciałam -fryzurka taką jaką miałam wcześniej ale wg mnie nie ma takiego drygu do ścinania jaki miała fryzjerka z Ks.Anny.A pani Kasia przyznaje jest bardzo miła:)
|
|
żeromskiego, przybudówka przy bloku lub salon Karina na kazańskiej never give up!
|
|
na małachowskiego w tym budynku gdzie glob byl, z tej str co jest sklep z bielizna, pani Edyta, sama ci moze doradzic moze na zdjeciu tez pokazac jak skojarzy ze widziala jakas tam fryzure, mi sama i bylam zadowolona :) polecam
|
|
To się dowiedziałaś.... :D Najlepiej popytaj znajomych bo tu na forum to tylko SOBIE reklamę robią...
|
|
polecam Mariusza na ul Hipokratesa !!!
|
|
Kama30 jak sie podaje kilka salonów, to chyba nie może to być reklamowanie siebie..!!! never give up!
|
|
@malakrolewna : A ile złotych pan Mariusz bierze za ścięcie włosów? A w pozostałych salonach w jakich granicach są ceny za ścięcie włosów? Jeśli możecie to proszę o odpowiedź.Bo nie będę chodzić i pytać się od salonu do salonu czy biorą drogo czy tanio?
|
|
Proszę jeszcze o odpowiedź.Dzięki
|
|
Pani beata na polowej obok księgarni :)
|
|
najlepsza jest p. baśka pozdrawiam ................... Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
@minimini033 : Na polowej to za daleko,ja pytałam o salon fryzjerski na południu:) @hans_kloss : p.Baśka nic mi nie mówi ,bo nie napisałeś w jakim salonie strzyże no chyba że to jakiś żart z tą panią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |