czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS znów wygrywa!

Dziś znowu ŁKS wygrał tym razem z Jeziorakiem Iława 3-1.Bramki strzelali dla nas :Truszkowski,Lesisz,Bałecki i dla Jezioraka jakis gościu z karnego w 90min. meczu.Sędzia do bani.

ŁKS Łomża na zawsze w sercu!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS znów wygrywa!

Sędzia to naprawde przeginał pałe... I jeszcze 5 minut dodatkowego czasu doliczyl. Ale nasz trener wiedzial co robic - wpuscił swojego "Jokera". A mianowicie Bałeckiego, ktory jak tylko wszedl na boisko umieścił piłke w siatce :D

To Zajebiscie Że ŁKS WYGRAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŁKS II Liga coraz bliżej - oby tak dalej...

GRATULACJE

Ale przydałoby sie kilka słów krytyki ;/ Te pierwsze 20 minut 1 połowy to fatalne było...:(

LICZY SIE EFEKT KOŃCOWY PÓŹNIEJ I TAK NIK NIE PAMIĘTA CO BYŁO NA MECZU TYLKO PAMIĘTA SIE WYNIK

wiecie co? mogli by wreszcie zrobić ten stadion, bo jest w tragicznym stanie, nawet nie ma gdzie usiąść :( ale i tak nie siedziałam :p

Jestem zmienna jak pogoda,
czasem zbyt pewna siebie,
ale przeciez to nie powód,
aby dzisiaj zmienic siebie!!!!

to po co ogladac mecz jak pamieta sie tylko wynik? :P

Jednak do historii przechodzi wynik i to jest ważne, resztą niech martwi się Endżel :) A ja mam wynik 3:1 dla naszych i jush :D A w sobotę lecimy do Suwałk :)

Co do karnego to powinien być, bo nasz obrońca (chyba Galiński) ewidentnie dotknął piłki ręką, ale co do sędziowania to mam trochę uwag. Jak Adamski wychodził sam na sam to jakiś obrońca Jezioraka go pociągnął perfidnie do tyłu i przewrócił go... a tylko dostał żółta kartkę. Jakoś patrze, że w tym sezonie sędziowie zawsze są przeciwko nam...

...

9 punktów przewagi mamy nad pelikanem

Zapewne trochę więcej tych punktów przewagi. Mi wychodzi 11.

Czołówka III ligi. W/g tabeli tak wychodzi. Ale to powinna być pomyłka, przy poprzednich 52 punktach teraz powinno być 55.

1. ŁKS Łomża 22 53 45 : 11
2. Pelikan Łowicz 22 44 35 : 10
3. Mazowsze Grójec 22 39 41 : 23

styl gry nie zachwycił, ale najważniejsze są punkty, bo przecież kto będzie pamiętał za jakiś czas co działo się na boisku. sędzia - najlepiej przemilczyć sprawę - każdy kibic który był na meczu widział co ten palant wyprawiał. a Jurek Engel - trafił ze zmianami wpuszczając Lesisza, Bałeckiego i Chiomę.

Engelowie mają już to we krwi że maja talent do dobiernia ludzi;)

I znowu Bałecki wystapił w roli "jokera" , poprostu fenomenalnie :D

to nie galiniak dotknal reka, tylko łuba! ... ktorego malo widac na boisku, chcial sie pokazac i pokazal! tylko w zlym sensie!

A swoja droga przeczytajcie co tam slychac u rafała w Krakowie: http://www.wislakrakow.pl/?akcja=news&id=11642

czemu on boguskiego nie wystawia?!!?!!?! .... idiota! najlepiej by bylo jak by boguski wrocil do ŁKSu!!! tylko teraz pewnie niezle kosztuje! :/ ale mniejmy nadzieje ze zobaczymy go .... w reprezentacji Polski :D ... chcialo by sie!:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org