czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS Łomża - Warmia Grajewo - 29.05.2013

WSZYSCY NA MECZ !
Już w najbliższą środę, tj. 29 maja o godzinie 19.00, ŁKS 1926 Łomża zmierzy się z Warmią Grajewo na Stadionie Miejskim w Łomży.
Bilety dostępne w przedsprzedaży w Sklepie Klubowym na Starym Rynku.
Sklep czynny:
Poniedziałek-środa 10.00 - 17.00

TAK BYŁO ROK TEMU.
http://elkaesiacy.net/2012/05/lks-lomza-warmia-grajewo-2012/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS Łomża - Warmia Grajewo - 29.05.2013

a kto będzie następnym prezesem?i co się stanie z klubem jak J.K.przestanie ogarniać ten "burdel"?

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

chodzą pogłoski, że wolny niewolnik się stara o prezesurę i pokaże jak to się robi !

Łomża leży na Mazowszu !

to tylko pogłoski,którym stanowczo zaprzeczam ;-).

Niech się oni ogarną bo po ostatnich batach od Wissy Szczuczyn aż 2:5 to szkoda gadać.

Wybierającym się na mecz ŁKS-u z Warmią Grajewo, proponuję zastosować się do wskazówek z poniższego linka:
http://www.lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/399-kup-bilet-na-warmi-w-przedsprzeday.html

pfff na co tu chodzic??? 4 liga, 4 liga PKS

ale ostatnio Łomża wałek zrobiła. Wissa przepuściła Nas do finału, w zamian ŁKS oddał punkty w lidze. haha, taki klub musi z Szczuczynem na układy iść hahah

---------------------------------------------

adv - zostań w domu i pisz posty na tym forum. Najważniejsze jest, abyś Ty był szczęśliwy! Nikt na siłę nie ciągnie Ciebie na Stadion i nikt nie każe wydawać Tobie pieniędzy na bilet, więc zostań w domu.
Na pewno więcej z Ciebie pożytku będą mieli inni forumowicze, którzy tak jak Ty postanowią zostać w domu i pisać posty w stylu "pfff na co tu chodzic??? 4 liga, 4 liga PKS"

berni

ja tam będę,ale JUŻ bez emocji....

hwwd pajace!

Takie o to coś znalazłem

Łomża leży na Mazowszu !

CO TU SIĘ OSZUKIWAĆ,TYM SKŁADEM NIE GROZI NAM AWANS,TO MOŻE PODZIĘKOWAĆ ZAWODNIKOM PRZYJEZDNYM I GRAĆ TYLKO SWOIMI O UTRZYMANIE TAK JAK TERAZ. SPADEK NAM NAPEWNO BY NIE GROZIŁ, A ZAANGAZOWNIE ZAWODNIKOW BYŁOBY WIĘKSZE I LEPIEJ BY SIĘ OGLĄDAŁO TAKI MECZ,NAWET PRZEGRANY. A TAK NA MARGINESIE ,TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ CO ZROBIĆ ,ŻEBY NA MECZE ZNÓW PRZYCHODZIŁO TYLE KIBICÓW CO KIEDYŚ, BO TO JEST MOTYWACJA DLA ZAWODNIKÓW. KLUB I PILKARZE MUSZĄ ISTNIEC I GRAC DLA KIBICOW . I JESZCZE JEDNO, NIECH PRZESTANĄ MAŻYĆ O AWANSACH CI,CO TEN KLUB PROWADZA,TRZEBA SIĘ LEPIEJ ZASTANOWIĆ ,JAKIE JEST ZAPLECZE, I REALNIE MYSLEC O GRZE JAKĄ PREZENTUJĄ PILKARZE, ŻEBY OCENIĆ W JAKIEJ LIDZE MOGĄ ONI GRAĆ. DLATEGO MUSZĄ ZARZADZAĆ I MIEĆ WIZJĘ TACY ,KTORZY TROCHE ZNAJĄ SIĘ NA TYM SPORCIE I REALNIE MYSLĄ ,WTEDY KLUB BĘDZIE MÓGŁ NORMALNIE ISTNIEĆ I FUNKCJONOWAĆ, BEZ KOPOTÓW FINANSOWYCH I PRZEPYCHANEK KADROWYCH.SZKODA MI TYCH SPONSORÓW , KTÓRZY WYKŁADAJĄ TĄ KASĘ I SĄ MAMIENI PRZEZ TYCH DORADCÓW I ZNAWCÓW PIŁKI W TYM KLUBIE. A TAK NIEDAWNO KLUB ZACZYNAŁ OD PODSTAW POD INNA NAZWĄ. TYLKO CZEKAC!!!!! NA POWTÓRKĘ.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org