środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zasiłki z mopsu żenada

po co jest w ogóle ten porypany mops? znam gościa o ksywie buła z wesołej co dostaje zasiłek spory, i węgiel itd a i tak na wódę to oddaje. zasiłki z miasta załatwia mu ten grubszy facio co siedzi urzędzie miasta na polnej w zasiłkach i potem razem to przepijają w melinie. w dodatku ten b u ł a dorabia w warsztacie samochodowym a bidula udaje.
ludzie dość tych przekrętów i utrzymywania nierobów bo nam podnoszą podatki a sami mają korzyści z tego. ten facio co robi w UM na polnej, to nie tylko temu załatwił zasiłek bo innym bumom też załatwia. i potem biba za free jest

:) :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zasiłki z mopsu żenada

A ja sobie jadam obiadki :):)

I co mi zrobisz??

70-80 % ludzi korzystających z mopsu, rent, sanatoriów to cwaniaki i krętacze, żeby nie powiedzieć pospolici złodzieje, pijacy, kurwy i alfonsi,
ludzie biedni i uczciwi korzystają z tych usług sporadycznie bo mają honor, i godność osobistą i się po prostu wstydzą tam łazić, podobnie jest ze statusem bezrobotnego :-).

zgadzam się z tomkiem, znam takich co w UP zarejestrowani jako bezrobotni, a pracują na czarno za sporą kaskę a z mopsu taką kasę ciągną że szok

socjalizm

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Dobrze się madrzyć kiedy wracasz ze szkoły i mamusia miske pod nos podstawia:)

A ja wolę chodzić na gotowe, niż gotować :)

Wygodny jestem i leniwy :):)

no to dobrze maruda, skoro ci akurat się należy - to korzystaj.
ale są i tacy którym się nie należy..

marudzie sie nie należy, musiał se załatwiać z tym grubszym co i buła inaczej by nie dostał

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ale o chojnych datkach, pamiętam co miesiąc:)

jednak dobrze mówiłem, że boss jest powiązany z mops'em, tak tak zna typa o ksywie buła, haha zapewne to twoja ksywa, xD

I stąd co roku pewnie wygórowane podwyżki dla emerytów,rencistów i ludzi chorych za opieką domową żeby wydawać na zasiłki dla pijaków oraz utrzymać tą skostniałą biurokratyczną armię pracowników których zatrudnonych jest tam ponad stan. Czas żeby ktoś zewnątrz zajął się tym towarzystwem wzajemnej adoracji.

maruda - teraz to głupoty piszesz ,jak mogą dawać takim pijakom pasożytom jak nap ten buła który ma znajomych w mopsie i wszystko na alkohol przeznacza ,to jest nie dopilnowanie urzędników tego M.O.P.S.U jak można takim ludziom przyznawać zasiłek ,są naprawdę ludzie potrzebujący nap chorzy ,starzy ,rodziny wielodzietne ,samotne matki itd Trzeba takich osobom pomagać. Urzędników którzy tak nie dokładnie przyznają i po znajomości takim jak ten buła pasożyt to trzeba surowo ukarać ,to jest chamstwo i rozbój finansami społecznymi

Borys-50

maruda - teraz to głupoty piszesz ,jak mogą dawać takim pijakom pasożytom jak nap ten buła który ma znajomych w mopsie i wszystko na alkohol przeznacza ,to jest nie dopilnowanie urzędników tego M.O.P.S.U jak można takim ludziom przyznawać zasiłek ,są naprawdę ludzie potrzebujący nap chorzy ,starzy ,rodziny wielodzietne ,samotne matki itd Trzeba takich osobom pomagać. Urzędników którzy tak nie dokładnie przyznają i po znajomości takim jak ten buła pasożyt to trzeba surowo ukarać ,to jest chamstwo i rozbój finansami społecznymi

Borys-50

smoleń popieram pijaków zagazować i do dołu i napewno będzie lepiej

nikt nie dostaje zasiłku,jeżeli nie spełnia kryteriów."pan",który załatwia,pomaga dopełnic formalności

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Masz rację wolny niewolnik.
Nie wiem o którego pana chodzi ale ten który tam pomaga to odwala kawał ciężkiej roboty... Nie da się takich rzeczy "załatwić", dostanie każdy komu się należy, tzn kto spełnia kryteria.

taaaak. wy chyba pracujecie razem z tym boczkiem?????
osobiście znam żula co tych waszych kryteriów nie spełnia a kaske dostaje.
pierdolone bezprawie w tej pojebanej polsce
tylko czeczeny, pijaki i swagi i marudy :)

wolny niewolnik- nie masz racji ten człowiek w.w.w buła jest zdrowy i robi na lewo w warsztatach samochodowych i niech mi nikt nie mówi ze jemu temu menelowi się należy zasiłek M.O.P.S.U to jest po znajomości przyznany zaśiłek

Borys-50

gdyby żetelnie ci z mopsu poszli do tych melin polowa i 3maja to okazało by się że większość z nich by nic niedostała bo przepijają albo na czarno pracują ale w tym kraju wszystko jest do dupy niech wykożystują mops
ale to idzie z naszych podatków

sport to zdrowie

inną sprawą jest kto powinien dostawać,a inną komu się należy...
jeżeli ten cały "buła" przedstawia dokumentację swoich(swojej rodziny)dochodów i z niej wynika,że nie przekracza jakiegoś tam progu,to choćby miał miliony w kieszeni,zasiłek mu się należy.to czy jest zdolny do pracy,to inna kwestia,bo to jest brane pod uwagę przy przyznawaniu renty.wiadomo,wywiad środowiskowy również powinien być brany pod uwagę.
i nie pierdolta banialuk,że jakiś boczek mu załatwia,bo musiałby mu z własnej sakwy płacić,toć papier nie kłamie,a też ktoś to czyta.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

A ja jestem za tym żeby jakieś CBA czy coś podobnego zrobiło tam mały przegląd.

Czemu z moich podatków chcesz nasyłać funkcjonariuszy na uczciwych ludzi?

Po to zeby sprawdzili czy pieniazki z twoich podatkow sa uczciwie dzielone i czy dostaja je ci ktorym naprawde sie naleza.

Nic nowego; nie pierwszy i nie ostatni tego typu przypadek łamania prawa. W Łomży panuje szczególnie przychylna atmosfera dla tego typu poczynań. Brak nadzoru, kontroli i zainteresowania problemem. Tzw. przedstawiciel regionu w parlamencie zajęty wyłącznie idiotycznym udziałem w jeszcze bardziej idiotycznych marszach, w celu zdobycia popularności. Niektórzy radni (na czele z Głazem, którego nazwisko ciągle pojawia się w krytycznych wypowiedziach prasowych) zajęci są wyłącznie swoimi sprawami "doczesnymi". Pup nie jest w stanie pod obecnym kierownictwem sprostać nowym wyzwaniom. I mamy co mamy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org