środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca na wakacje

Doberek
Jako, że coraz bliżej do tego magicznego okresu odpoczynku (dla niektórych), pragnę zapytać was, czy wiecie może coś o pracy dla osób nieletnich (mam 15 lat). Jakie istnieją sposoby zarobku dla osób w moim przedziale wiekowym, czy mogę już zawierać umowy (gdzieś o tym czytałem, ale wolałbym najpierw dowiedzieć się czegoś więcej na ów temat), gdzie powinienem się zgłosić, czy ktoś aby nie wie jakoby komuś jest potrzebny ktoś do pracy, co powinienem wiedzieć dodatkowego, czyli innymi słowy wszystko, cokolwiek jest z tym związane.

Prosiłbym o wszelakie odpowiedzi, wszystko może mi się przydać :)

Dziękuję i pozdrawiam ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca na wakacje

Ciężka sprawa,osoby starsze od ciebie nie mają możliwości podjęcia pracy.

Zobacz to koniecznie:
http://www.ermail.pl/link/XeleeAXlTCXV2CACAATCccV2VlJNVJC7

@Wyprane_gacie - niestety wiem o tym :/ Jednak mimo wszystko prosiłbym o jakieś informacje :)
@andreo - chyba jednak nie skorzystam

Jako, że zbliżają się wakacje, a ja praktycznie nie dostałem jakichkolwiek informacji - odświeżam wątek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org