Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oprawa muzyczna na ślub |
Witam, Szukam oprawy muzycznej na ślub. Czy ktoś z Was może kogoś polecić? Najlepiej z Łomży. (Skrzypce/ wiolonczela). Z góry dziękuje :) K.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oprawa muzyczna na ślub |
Znam zespół który gra na ślubach . Klawisz gitara elektro akustyczna / elektryk skrzypce . Padłem jak grali Ave maria z skrzypcami klawiszem i elektrykiem . Świetne połączenie i swietne wokale . Fajne kawałki grają . Tu masz kontakt 514 344 683
|
|
Mój kolega gra na skrzypcach i z tego co wiem również na ślubach (604579466). U mojej siostry grał na ślubie jakiś zespół i z tego co pamiętam to była tam wiolonczela, skrzypce i inne instrumenty. Jeśli będziesz chciała mogę zdobyć numer.
|
|
anna.maria, też ich znam, polecam. skrzypce, wiolonczela, fajni, młodzi ludzie
|
|
Witam, Polecam, www.roch-dobrowolski.pl kompleksowa oprawa połączona z dekoracją kościoła, RABATY Oprawa muzyczna ślubu
|
|
Witam, poszukuję oprawy muzycznej na ślub, minimum skrzypce i wokal. Wszyscy ww. mają zajęty termin lub mają inny skład. Czy ktoś mógłby mi takowych polecić? ;)
|
|
nie chajtaj sie bedziesz zalowac
|
|
A bez skrzypiec może być zespół ma wolne terminy i grają bardzo tanio a jak są w dobrym nastroju to i za bóg zapłać bo to bardzo pobożni ludzie.
|
|
512 765 141 - kontakt do wiolonczelistki grającej na ślubach z zespołem 'Agape'- wokal, klawisze, skrzypce, flet. Mają duże doświadczenie, bogaty repertuar, rozsądną cenę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |