Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Pokłosie" bardzo dobry film |
Polecam ten film. Po seansie tego filmu można długo zastanawiać się nad samym sobą. Brawo za reżyserię i dla aktorów grających w tym filmie. Naprawdę warte obejrzenia kino.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Pokłosie" bardzo dobry film |
Film przeciętny szału nie ma.
|
|
No i przedewszystkim antyporządnypolski :):):)
|
|
Masakra ...
|
|
Tak, tak dużo by o tym pisać. Szczególnie gdy film jest zrobiony nie tak jak byśmy chcieli.
|
|
Mi on się podobał .
|
|
Radziłbym zapoznać się z historią a nie z tym filmem. Film bardzo przekłamany i antypolski. http://narodowcy.net/maciej-stuhr-historyk-z-wyborczej/2012/11/14/ http://www.youtube.com/watch?v=u4udRnVL8Qk
|
|
Oczywiście że fakty a film to dwa odległe punkty. Ale film jest przeciętny jak całe nasze kino po 1989 roku. Słabi reżyserzy i aktorzy coś jak nasza piłka nożna:)
|
|
A nie mówiłem że antyporządnypolski? Film jak film , wszystko zależy od tego jak kto filmy odbiera:) Ty cs-iak13 widocznie masz jakie fobie :)
|
|
Ja do świeżych Polskich produkcji podchodzę z dystansem, ale film "Pokłosie" akurat bardzo mi się spodobał. Na pewno jeden z głównych tego powodów to piękne krajobrazy, temat też niezły tylko ktoś, kto pisał scenariusz trochę nawalił ;) W każdym bądź razie polecam :)
|
|
Do dobrych filmow ostatnich lat zalicze ,Symetria'. Np.,Drogowka' przereklamowany. ,Poklosie' mi sie podobal.
|
|
posrosie sci-fi
|
|
Przekłamany ? To dla przykładu jak było w Wygodzie pod Łomżą po wojnie ? ________ Malachit
|
|
no jak? byłeś widziałeś?
|
|
malachit to jak bylo? naprawde chcialabym wiedziec. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Malachit:) Szkoda koniowi tłumaczyć, kiedy ma klapki na oczach :):) Daj spokój, bo oni i tak nie są w stanie przyjąc do siebie :)
|
|
Ja tylko chcę nakierować te tępe głowy na kierunek i niech poszukają skoro chcą wiedzieć. Przed wojną w Wygodzie było dużo Żydów, w trakcie wojny ukrywali się w lesie giełczyńskim (okolice ruskiej góry itd) ale i tak niemiaszki ich dopadli bo dowiedzieli się gdzie żydów szukać.... ________ Malachit
|
|
A ,,porzadni polacy" po wojnie rozkopywali zydowskie groby w Giełczynie . Ciekawe czego w nich szukali?? Ciekawym dlaczego żaden mądrus typu Żebrowski , Nowak czy inna swołocz o tym nie opowie .
|
|
po wojnie do 1956 roku polską samodzielnie rządzili Żydzi .
|
|
Ot i mądrośc Jacek napisał:) Tylko że to polacy rozkopywali Żydowskie groby :) Tybylcy :)):)
|
|
takiej bzdury nie oglądałem dawno ,,gościu ,,wyszukuje płyty nagrobne i stawia u siebie na polu w pszenicy co za banał !!!! eh ...a drogówka to dno i wodorosty !!!!
|
|
Drogówkę też oceniam dobrze. Trochę tam dużo wątków ale również warto obejrzeć. Ogólnie Smarzowski robi dobre filmy, które są ponadczasowe. Ale przecież nie każdemu musi podobać się to samo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |