Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS vs. Wigry |
Jaki wynik obstawiacie? Ja myśle, że będzie 4:1 dla ŁKSu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS vs. Wigry |
4:2 ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
nie obstawiajcie bo to glupie jedzcie to zobaczycie jaki wynik bedzie tyle i mam nadzieje ze koniec tematu ??
|
|
ja myślę ze ze 2-0...
|
|
4:1 4:2
|
|
3:0 dla nas
|
|
4:0
|
|
nie obstawiajcie bo to glupie jedzcie to zobaczycie jaki wynik bedzie tyle i mam nadzieje ze koniec tematu ??
|
|
Napewno nie będzie tak wysoki jak w rundzie jesiennej, ale sądzę że 2-1 dla nas to powinno być...
|
|
a to mecz bedzie w Łomży, że temat to ŁKS vs. Wigry ??? zacznijcie na wyjazdy jezdzic i tam wyniki obstawiajcie! kto nie pojedzie do Suwałk niech nie nazywa siebie kibicem ŁKSu. jedynym wytlumaczeniem nieobecnosci na wyjezdzie moze byc: * slub * powodz * pozar * smierc * glupota KIBICOWANIE ŁKSowi? NIE DLA IDIOTÓW!
|
|
wy nie obstawiajcie tylko jedziecie na suwalki i bedziecie wiedziec:):):).... Aviva aviva aviva ŁKS....:D -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Pontifex Mal oj własnie głupota moze skłonic czesc do zrezygnowania lub strach bo juz słyszalem ze sie boja i nie jada, ale cuż sa i tacy ludzie.
|
|
Rysiek_85 ja wiem, ze jedziesz to zbieraj wiecej ludu i na Suwałki :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |