Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzciny |
Witam, Czy ktoś z Was organizował chrzciny w którejś z łomżyńskich restauracji/sal i może podzielić się opinią dot. jedzenia, obsługi i cen w poszczególnych miejscach? Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzciny |
Polecam w szczególności Restauracje Małgorzata nad rzeką przemiła obsługa jedzenie wyśmienite
|
|
Przecież kilka tematów niżej było o tym że się nie poleca restauracji Małgorzata Nad Rzeką... :D
|
|
...to już teraz nie chrzci się w kościele...?! rudy błazen z druhem
|
|
Nie prawda jestem starszą osobą , byłam właśnie na przyjęciu w Tej Restauracji i naprawdę Polecam każdemu budynek jest stary , ale liczy się dobre jedzenie i przemiła obsługa
|
|
Masakra ...
|
|
Trzeba się znać na dobrej kuchni a tam właśnie taką serwują jest tanio i smacznie
|
|
No jest jest:) Ale pomalować to by mogli. Przynajmniej łuszcząca się farba nie wpadała by do tależy :):)
|
|
Ale w środku w Restauracji nie ma łuszczącej się farby lekka przesada a na tarasie po zimie to normalne że coś tam się łuszczy , ale nikt nie kaze tam nikomu jadać.
|
|
sadząc po tym jak bardzo sie pani upiera przy swoim dochodze do wniosku ze jest pani wlascicielka pani Apolonio :)
|
|
Nie jestem właścicielką ale znam Panią właścicielkę i dlatego co tu ludzie piszą to są zwykłe brednie i pomówienia Pani Małgorzata za takie obczepianie powinna podać do sądu bo jak to czytałam to dla mnie jest naprawdę chore co ludzie mogą teraz wypisywać.
|
|
Na nowogrodzkiej. :) nie pamietam nazwy ale tam naprawde wszystko genialne.
|
|
Czy wiecie, jak wygląda to cenowo za osobę?
|
|
To zależy od menu ale polecam Restauracje Małgorzata jedzenie jest świetne z tego co wiem jest nawet tanio
|
|
Restauracja Ryś polecam! Organizowaliśmy tam przyjęcie dla naszego malucha i było rewelacyjnie.
|
|
gracja kupiski [85 zł] , w Łomży ceny ok 90 zł. odp typu "bo my tam robiliśmy" mnie nie przekonuje ;p gość krytycznym okiem podchodzi do sprawy, a ten kto robi, skoro wybiera jakąś sale/knajpe/ z założenia będzie zadowolony bo przecież nie przyzna się, że wykonał złego wyboru ;p
|
|
Skoro mi się coś nie podoba to mówię o tym otwarcie i gdyby tak było to na pewno bym o tym napisała. Nasi goście byli pod wrażeniem obsługi. Mało tego nie mogli uwierzyć, że za taką kwotę jest tyle jedzenia i jest tak dobre.A poza tym wiem, że większość osób organizująca tam imprezy czy to chrzciny,komunie itp. są zadowoleni. Ale każdy ma swój gust...a o nim się nie dyskutuje :)
|
|
80, 90 120 zl a zwykłej gryczanej nie umieją na chrzciny dogotować. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A co powiecie o restauracji "PERŁA'?,bo ja słyszałam ze tam drogo i jedzenie nie specjalne Yo_ziomus
|
|
powiemy to samo co wyżej. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak tak wszyscy mówią o tym, co myślą i co im sie nie podoba, a goście mieli w oczy powiedzieć, że coś się im nie podobało? :P Ty byś powiedziała, Ona174? [pytanie retoryczne]
|
|
A ja polecam pizzerie sawana robilismy tam chrzciny w tym roku i jedzonko jak i obsluga bylo super a cena 75 od osoby:)
|
|
ja akurat zawsze mowie w oczy ze gryczana jest niedogotowana i straszne chamstwo sie zjechało z całego świata Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Benia nie znasz mnie to skąd możesz wiedzieć co bym zrobiła? Widzę, że masz jakiś problem z tym lokalem, albo samą sobą. Bywałam tam jako osoba zaproszona i jeszcze raz napiszę ten lokal jest rewelacyjny pod względem obsługi i jedzenia!!!Tyle w tym temacie.
|
|
Czyli, jeśli coś Tobie się nie podoba na imprezie w lokalu jako zaproszonemu gościowi, to mówisz o tym prosto w oczy osobom, które Cię zaprosiły? Bo oto mi chodziło. A co do Rysia, to miałam tam swoje wesele w 2010 r. i w 2009 r. odbyło się tam także wesele mojej siostry...
|
|
A i wcześniej nie wspomniałaś, że bywałaś tam jako gośc tylko jako "gospodarz" bo "Organizowaliśmy tam przyjęcie dla naszego malucha". Tyle w tym temacie. Pozdrawiam.
|
|
Jestem taką osobą, która mówi jak się jej coś nie podoba, a nie mydlę oczy i poklepuję po ramieniu. Ale temat schodzi na zła drogę także lepiej go zakończmy. Pytanie było o lokal- wyraziłam opinię i będę się tego trzymać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |