Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gumball 3000 Łomża |
Czy ktoś wie jakimi ulicami będą przejeżdżały samochody przez łomżę i którego dnia ? “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gumball 3000 Łomża |
Jutro, a na jakich ulicach nie wiadomo, najprawdopodobniej z Piątnicy na Ostrów albo Ostrołękę.
|
|
Hm czyli godzina tym bardziej nie jest znana :/ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
W Warszawie maja byc 22 maja. To pojutrze?
|
|
Tak, czyli pewnie będą jechać pojutrze w łomży.. “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
www.gumball3000.com/rally/2013-gumball-rally ludzie pomożcie, bo zapomniałem, jak się wstawia linki :)
|
|
www.gumball3000.com/rally/2013-gumball-rally Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
www.gumball3000.com/rally/2013-gumball-rally Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
<www.wp.pl> Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Ale warszawiacy maja dobrze.... "Gumballers will be greeted with Battery energy drinks, and then at 20:00 skateboard legend Tony Hawk will per hosting a Vert Jam with other action sports legends on the X Games Mega Ramp!"
|
|
Czyli 22.05 tak? A w jakich godzinach tak +/-? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
tu mozna sledzić https://www.facebook.com/Gumball3000Polska
|
|
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoit30OmTUg#!
|
|
W związku z tym, że auta mają wjeżdżać już od 14:00 do Warszawy spotkanie DELEGACJI POWITALNEJ na Placu Piłsudskiego, która ruszy przed Warszawę zostaje przesunięte na godzinę 13:00! Jutro rano podamy ostateczne info dotyczące godziny spotkania na stronie wydarzenia: www.facebook.com/events/582110865154001 oraz na stronie www.facebook.com/talentevents . MOżliwe, że ok 12 będą przejeżdżać przez łomżę? “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Myślę że może nawet wcześniej ok. 11 _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |