Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odebranie prawa jazdy |
Czy ktos z Was orientuje sie jak to jest w Lomzy? Ile sie placi i kiedy? I ile trzeba czekac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odebranie prawa jazdy |
Co ? Udało się zdać ??
|
|
Tak,za pierwszym razem. Ale Ty Marudko pewnie nie orientujesz sie w tym temacie..
|
|
zdawałem 16 grudnia odebrałem 28... a tak na marginesie - jeszcze się nacieszysz :)
|
|
Pomimo wszystko szkoda że zdałąs :) Jakbyś zdawała ze 4x to miałabyś większe doświadczenie:):)
|
|
Hehe Maruda masz racje ;) aapbaa ile sie placi za odebranie prawa jazdy? I przed wydaniem czy przy odbiorze?
|
|
Ja zdawałem 9 maja, 14 maja poszedłem opłacic 100 zł 50 groszy i dopiero wtedy mój wniosek został przyjęty. Udzielili mi informacji, że w ciągu tygodnia prawko do odbioru. Czyli powinno byc we wtorek, 21 maja. Zobaczymy, czy odbiorę w terminie :) PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Pawle dziekuje za odpowiedz :) Pozdrawiam
|
|
Tu mozesz sprawdzic https://info-car.pl/infocar/prawo-jazdy/sprawdz-status.html Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
i tak ci zaraz zabiorą. nie śpiesz się z odbiorem :) :)
|
|
mala-mi - drobnostka :) bosss - nie kazdy jest takim kiepskim kierowca jak ty zapewne PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
A kto tu mowi,ze spiesze sie z odebraniem? Zadalam tylko pytanie ile sie czeka... I nie wyprzedzaj faktow,nie wiesz jak jezdze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |