Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie DOM TYMCZASOWY |
PILNIE !!! Potrzebny dom tymczasowy ( mile widziany stały) dla małej, młodej suni znajdy, w tygodniu opiekowali się nią uczniowie z Łomżyńskiej Wety ale na weekend jest problem bo wszyscy wracają do domów. Łomża i bliskie okolice. PILNE !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie DOM TYMCZASOWY |
W Łomży nie znajdziesz dt. Dlaczego nie zgłoszono psa do schroniska jeśli jest bezdomny ?
|
|
Dziś urząd pracuje do 15 : 862 156 786 Nieładnie tak pobawić się pieskiem. A potem jest problem,bo chętnych do opieki brak.
|
|
Ja tylko pomagam... Po co od razu pakować psa do schroniska ?? Tam ma dużo mniejsze szanse na znalezienie domu...
|
|
hmm...jeśli w Łomży znajdziesz dt to naprawdę cud. A cze w schronisku mniejsze szanse na znalezienie domu - nie powiedziałbym. Niejednemu stamtąd znalazłam. Trzeba się za to konkretnie zabrać. Zdjęcia,ogłoszenia na wielu portalach ,wydarzenie na fb.
|
|
Na facebooku uczniowie coś zorganizowali ja dziś dostałam telefon czy nie wzięłabym jej jednak nie mam warunków na 6 psa w domu... dlatego staram się pomóc. Do schroniska ją oddać to ostateczność. Uczniowie na kółku ją ostrzygli i wykąpali. Więc tylko szukać jej domku
|
|
Zapewnienie najlepszej opieki dla swoich bliskich jest jednym z najważniejszych priorytetów. Wybór odpowiedniego domu opieki to kluczowa decyzja, która wymaga starannego rozważenia. Placówka powinna nie tylko oferować wysokiej jakości usługi, ale także zapewniać poczucie bezpieczeństwa i godności mieszkańcom. Zaufaj swojej intuicji i dokładnie sprawdź wszystkie opcje, aby znaleźć dom opieki, który spełni Twoje oczekiwania i zapewni Twoim bliskim troskliwą, profesjonalną opiekę https://remi-spa.pl/ Wybór odpowiedniego domu opieki dla siebie lub bliskiej osoby jest niezwykle ważną decyzją. Warto poświęcić czas na dokładne zbadanie różnych opcji, aby znaleźć miejsce, które zapewni profesjonalną opiekę i komfort. Domy opieki zatrudniają wykwalifikowany personel, który dba o potrzeby mieszkańców pod względem medycznym, socjalnym i emocjonalnym. Inwestycja w dom opieki to gwarancja spokoju i bezpieczeństwa na kolejnym etapie życia. Przekonaj się, jak wiele możesz zyskać, wybierając odpowiednie miejsce dla siebie lub swojego bliskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |