Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginął piesek rasy jack russel terrier |
w środę w okolicach Sikorskiego zaginął piesek rasy jack russel terier miał czerwoną obróżkę z cyrkoniami i jedną łatkę na lewym oku brązową proszę bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu pieska-nagroda 501320778
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginął piesek rasy jack russel terrier |
:( to kolejny pies, który Wam się zgubił......
|
|
ja pier*** jak to można zgubić psa?? a smycz to nie łaska jak się nie potrafi pieska przypilnować ?
|
|
podbijam temat pieska który zaginął w okolicach Sikorskiego w środę wieczorem ma tatuaż na brzuszku i jedno oczko chore proszę o pomoc w odnalezieniu przewidziana nagroda!
|
|
Mam nadzieję, że znajdzie go ktoś i przygarnie, niech lepiej nie wraca do domu, gdzie nie potrafisz go przypilnowac. never give up!
|
|
podbijam,piesek zaginął w środę okolice Sikorskiego,Nowogrodzka mały biały z jedną łatką na oku ma tatuaż jest w czerwonej obroży z cyrkoniami proszę o pomoc w odnalezieniu pieska bardzo tęskini za nim 4 letni chłopiec
|
|
podbijam
|
|
Piesek tej rasy w czerwonej obroży wczoraj o godzinie ok. 18 wbiegł do biedronki na Woj.Polskiego gdy ja z niej wychodziłam. W tych okolicach można go szukać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |