Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sterydy |
Jak Myślicie Brać Sterydy??? Czekam Na Odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sterydy |
lepiej miec czyste sumienie i nie brac :P hehe :P poczytaj sobie o negatywnych skutkach. odrazu sie odechciewa. :/
|
|
maciek1990 hehe czytałem czytałem jakoś mi sie nie odechciało;)a Pozatym taki typ budzi respect u ludzi wiecej lepiej być przypakowany niż zje... cieniasem:P
|
|
Jeśli dobrze dobierzesz środki i dawki, dodasz osłonki, diete, to będzie spoko.
|
|
zalezy jakiej jestes budowy ale jezeli robisz to tylko dlatego zeby taki zje... kolezka sie gorzej poczul to daj sobie z tym spokoj i tak masz juz dobrze zorana banie :):) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
K69 hehe no wiesz przy wzroscie 182cm i wadze 65kg mutanta ze tak powem z siebie nie zrobie:PZresztą ku... trzeba długo czekać na efekty jak naturalnie pakujesz a po koksie krótko;)Jest Różnica Na Wielką Klate trzeba tyrać 10 lat a na koksie zrobisz to samo w 2 lata:P
|
|
nie biez tego gowna,stanowczxo ci odradzam...strasznie jebie w bani taki koks. ja nie rozumiem jak mozna wstrzykiwac se jakiies gowno z tajlandi,rosji czy grecji?? najpierw zacznij chodzic normlanie na silkei duzoo zryj,jak cos ci zacznie isc i nie znudzi ci sie jescze to se kup te gowno,
|
|
no ja radzę-niebierz(jak inni mówią) PS. Popatrz się na takiego pudziana...... chybanie bierze, wygląda jak byk,,,,ale czy może on się ruszyć-chociaż szybko????----wątpie
|
|
sorki....błąd zamiast"chociarz szybko" powinno być samo"szybko"
|
|
Siemka. Po pierwsze, zacznijmy od tego ile chodzisz na silownie? Po twoich wypowiedziach twierdze, że mało. Dopiero masz pierwsze styknięcie z kulturystyko, naoglądałeś się kolorowych gazet z wielkimi napakowanym kolesiami, i tez chcesz byc taki. Na początek, znajdź dla siebie dobrą dietę, ustal dobry trening, a napewno w niedługim czasie zauważysz pierwsze efekty, gwarantuje Ci to. Po jakimś czasie możesz dorzucić sobie jakieś białeczko, lub kreatyne, to są suplementy, które również Ci pomogą. Pamietaj, że aby były efekty, to trzeba dużo potu stracić i poświęceń. Patrze, że chyba mało czytałeś na temat skutków ubocznych. Każdy organizm inaczej reaguje na takie środki (chemię). Wiedz, że to może się ujawnić dopiero po 10-15 latach, jak siądzie Ci wątroba np i staniesz się warzywkiem. A po drugie nie chcesz mieć chyba twarzy na której, nie ma kawalka czystej skóry a wszędzie znajdują się ogromne krosty (Okropny Trądzik). Mam wielu znajomych którzy podobnie jak ty, na początku swoich zmagań pokusili się na sterydy i do dziś tego żałują. Jak zaczniesz brać koksy to będziesz musiał ciągnąć długie cykle, i to dość często, aby to wszystko się utrzymywalo, żeby nie spadło i sflaczało. Nie wiem czy wiesz, ale to jest drogi interes, zeby wszystko bylo fajnie to musisz sporo kasy wywalić na cykl, na oslonki. Ja osobiście odradzam Ci, ale decyzja należy do Ciebie, zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Pudzian to steryd, wiadrami pasze je... michał
|
|
Bierz,bierz...Daję Ci góra 5 lat i wszystko ci tak sflaczeje, że żadna laska się za tobą nie obejrzy.Do tego dochodzą jeszcze problemy zdrowotne,ale wybór należy do ciebie ,,pakerze".
|
|
Jedź do Myszyńca na dyskotekę tam chłopaki w 17 - stu latach z garami jak koń wszytko ci wytłumaczą... LORD ON
|
|
Bierz ile wlezie. Po kilku latach nawet Ci nie stanie ;-) Pozdrawiam
|
|
Co Mu nie stanie hehe? On już nic nie będzie miał... Bierz sterydy, one są dobre dla półgłowków, którzy muszą jakoś swoje braki nadrobić :)
|
|
Jednym zdaniem sterydy to gra nie warta świeczki ;/
|
|
Większość rad i opinii jest przesadzona. Porozmawiaj osobiście z kimś, kto brał, ewentualnie poczytaj. Jeśli masz mały staćż na siłowni to na razie sobie odpuśc. Jesli jesteś średniozaawansowany i już cie rozpierdziela z braku efektów, strzel sobie jeden cykl. Broń boże na początku nie mieszaj środku. Wybierz jeden i basta. Do tego dobra dieta, dużo wody i suplementy. Cykl kończ sopniowo zminejszając dawki, nawet kosztem sporego wydłużenia cyklu. Na około 2 tygodnie przed końcem weź środki na odnowę. W trakcie całego cyklu i po nim dużo witamin i minerałów. Jeśli wszystko dobrze zbilansujesz bedziesz zaskoczony efektami. Po cyklu też sporo zostanie.
|
|
karton .... fuj;)
|
|
Witam. Skoro jesteś niecierpliwy i brak Ci samozaparcia teraz kiedy niczym się nie faszerujesz to tym bardziej będziesz miał problemy potem.Bo ciągle będzie Ci mało Przestaniesz zważać na to co bierzesz i w jakich ilościach. Nie wierzę w bezpieczne sterydy,a tym bardziej bezpieczne dawki. G a z e l a
|
|
lepiej pakowac bez sterydów i białka i innych odżywek po kilku latach to wyjdzie
|
|
ptysiu91 pakował sterydy od 3-go roku życia! Efekty widać do dziś... Pozdrawiam
|
|
Ja także odradzam. A co do Pudziana to mi się wydaje, że on nie bierze, bo chyba by nie podnosił tyle na klate i niebyłby największym pakerem świata... Chyba, ze wszyscy biorą... A z reszta przekonamy się za 5-6 lat =P. ...
|
|
Słuchaj Pakero, Pozatym taki typ budzi respect u ludzi wiecej lepiej być przypakowany niż zje... cieniasem:P - jeśli myślisz, że jako kafar będziesz budził respekt to się mylisz - no, chyba, że respekt u panieniek z klubu Atom i Metro lub młodszych kolegów z gimnazjum. Oczywiście będą się Ciebie bać także Ci, co nie znają się na rzeczy (nie ćwiczą na siłce lub czegoś innego). Jak kiedyś trafisz na jakiegoś dobrego boksera, karatekę lub judokę to wiedz, że obije Ci buźkę w minutę i żadna masa Ci tu nie pomoże. Tak więc jeśli myślisz, że masa zrobi z Ciebie nipokonanego fightera to się mylisz :-) Jest Różnica Na Wielką Klate trzeba tyrać 10 lat a na koksie zrobisz to samo w 2 lata:P - otóż ta Twoja "Wielka Klata" spadnie jak tylko odstawisz koks i intensywny trening, wiedz o tym. Będziesz miał pryszczate, otłuszczone cielsko i nalaną twarz. Bardzo ładnie Ci napisał Ciapek, ja dodam od siebie, że przy wadze i wzroście, o którym mówiłeś jeśli dodasz na siebie sporo sztucznej masy to siądą Ci stawy. W następnej kolejności będzie wątroba - nie siądzie Ci od razu, ale jak przedobrzysz, to będzie Cię bolała. Dodatkowo to, o czym pisał Ciapek - trądzik będziesz miał taki, że Twoje plecy będą przypominały pizzę. Jak zaczynasz ćwiczyć, to organizm rośnie bardzo szybko - Twój naturalny testosteron powoduje przyrost masy. Umiejętna dieta + wypoczynek = wzrost. Taki stan trwa 2-3 lata (zależy od indywidualnych cech tj. genetycznych predyspozycji). Jak w tym czasie dołożysz koks to zdublujesz efekt. Lepiej jest lekki doping zastosować po 2,3 latach ćwiczeń i to jako dodatek do dobrej diety i suplementacji a nie zamiast. I teraz najważniejsze. Sterydy powodują uzależnienie, i to niezależnie od tego co mówi Twój mentor z siłowni, chcący Ci sprzedać koks. Oczywiście nie jest to uzależnienie fizyczne (wódka) tylko psychiczne. Objawia się to tym, że jak tylko pojawia się zastój na siłowni (a prędzej czy później się pokawi) to sięgasz po cykl zamiast zmienić ćwiczenia, zastosować superserie itp. Całą swoją nadzieję pokładasz w metanabolu lub omnadrenie 250. I wiesz co? Jak się rozpakujesz bardzo poważnie to będziesz musiał to stosować aby nie sflaczać i się rozwijać dalej. Siądzie Ci kondycja, bo przecież nie będziesz biegał "aby nie zgubić masy". Każdy problem na siłce będziesz rozwiązywał zastrzykiem. Pomijam tu detal, że sporo sterydów jest podrobionych, bo takie młokosy jak Ty chcą być olbrzymami. Jest więc szansa, że będziesz wstrzykiwał sobie olej rzepakowy zamiast Omnadrenu lub mąkę zamiast Winstrol. I nie zapomnij o gniewie sterydowym. Podczas dużego cyklu występują wahanki nastrojów, bez przyczyny pojawia się gniew, czym ranisz także najbliższych. Kiedyś jak byłem młody i naiwny jak Ty teraz to brałem ten syf i jak rosłem to wydawało mi się, że jestem panem wszechświata. Znałem też, i znam do tej pory, największych sterydziarzy w Łomży, jeszcze z czasów siłowni u Mirasa (pamiętacie) i Zibi (za Zbyszka Turowskiego, nie teraz). Więc wiem co mówię. Zastanów się, czy chcesz ranić mamę, dziewczynę, kolegów nagłymi atakami gniewu i wylgaryzmami. A wiesz co będzie jak sobie wypijesz? To będzie bomba - gniew sterydowy i alkohol sprawią, że albo zrobisz krzywdę w bójce jakiemuś dzieciakowi bo będziesz chciał sprawdzić "swoją męskość" albo dostaniesz od kogoś taką lekcję, że wylądujesz w szpitalu. Ile masz lat? Kojarzysz Pacana? Wiesz co zrobił i dlaczego jest teraz w USA? Albo Rzodkiewę lub Saszkę? Jak masz jakieś pytania to napisz mi e-mail. Możliwe, że jakbym ja wiele lat temu się kogoś spytał: "Czy warto brać sterydy?" to nie miałbym tylu problemów ze zdrowiem co miałem. Już jest ok, ale ta bolesna lekcja powoduje, że wolałem poświęcić trochę czasu i napisać ten post.
|
|
Pakero, ztego co piszesz to "parametry" masz prawie jak ja (183 cmi 68 kg). Ja przetestowałem na sobie kiedyś parę środków. Dam ci radę pakuj, rozciągaj się, biegaj, rozwijaj umysł. Na odżywkach byłem w stanie przybrać około 10 kg w 2 miesiące. Wystarczyło przestać brać i w miesiąc waga wracała mi do 61kg. Po 1 roku diety (staraj się przy tej wadze jeść wszystko wysokoenergetyczne i do oporu tzn. cały czas, urozmaicone). Teraz mi systematycznie waga rośnie i nie spada. A rośnie1 kg na 2 miesiące. Pewnie byś chciał szybciej.... hehe.. Próbuj. A co do wyglądu, to nie wyglądam jak Pudzian. I tu mam przewagę. Jak się jakiś frajer o coś przypier... np. o kasę czy komórkę, to się zapytaj czy chce tylko jedną czy wszystkie i co możesz jeszcze dla niego zrobić skoro jest taki Chu... słodki. A potem działaj. Zanim frajer zdąży coś zrobić to już jest za późno dla niego. Jak do tej pory, to nie trzeba było po mnie poprawiać. Cierpliwości i wytrwałości. TigerJ
|
|
taa od 3-go roku zycia... to chyba w czopkach mu dawali :)
|
|
Myślę, że Ciapek, Antykomuch i TigerJ rozjaśnili nieco w głowach tych wszystkich, którzy chcą szprycować się sterydami. Ja sam nie brałem i nigdy nie wezmę tego gówna. Być wytrwałym i konsekwentnym - to według mnie najlepsza metoda na rozwój tężyzny fizycznej. No i trzeba mieć jeszcze to coś. Ale to już raczej w głowie. ;)
|
|
Co to za zagadka : Mały ptaszek, duża klatka?
|
|
Frotka łatwe proste jak drut "Kulturysta";)
|
|
Kup sobie jeszcze samochod, zdejmij ostatni tlumik zebys byl slyszalny z 500m, naklej plomienie po bokach i zaloz kolpaki "ala alusy". Koks+fura = wszystkie blachary beda Twoje :D
|
|
lepiej nażreć sie hot dogów z 5 i isc na pakernie :P pozniej jak sie przestanie pakować sie flaki nie porobią hehhe :P:P:P
|
|
hot dogów? trzeba żreć białe mięso, ryż i inne wysokobiałkowe pokarmy... ja po 1,5 roku na siłowni i diecie przybrałem 4 kg na masie... robiłem typowy trening na masę najpierw w Relaxie, potem w Intercosmetics... a co do sztuk walki to na ulicy niewiele dają... ćwiczyłem kilka lat taekwondo, a bić się nauczyłem dopiero chodząc do SP3 (niesławny trójkąt hehe) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Być wytrwałym i konsekwentnym - to według mnie najlepsza metoda na rozwój tężyzny fizycznej. - i masz rację, to jest najważniejsze. Współczesne taekwondo jest wykastrowane, zbyt usportowione. Nieprzydatne na ulicy. Jest fajny tekst o taekwondo: http://www.greendevils.pl/index-x.html, choć jest on w sumie raczej o BAS. Ale wart przeczytania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |