Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono młodego, czarnego psa. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono młodego, czarnego psa. |
Wygląda jak Nikp,którego kiedyś szukano.
|
|
|
podbijam temat
|
|
Elina - dzięki. Wysłąłem sms-a. Są drobne różnice, ale przedtem miał około roku, teraz dwa razy tyle. Mógł się ciut zmienić. Wg weterynarza wiek mniej więcej się zgadza. Jestem ciekaw, jak to się skończy :) Tak wyglądał tamten poszukiwany piesek:
|
|
no mógł się zmienić bardzo bym chciała żeby to był niko,na tym zdjęciu jest jeszcze mały
|
|
No i niestety - to nie ten zaginiony piesek. Więc: - nadal szukam właściciela psa z pierwszego wpisu, - nadal poszukuje się zaginionego psa z ostatniego wpisu.
|
|
Podbijam. Pies nadal szuka właściciela. Lub nowego właściciela.
|
|
Zrobiłeś ogłoszenia na tablicy ? Nie wiadomo,czy jego opiekunowie są internetowi i czy przeczytają.
|
|
Tak, obwiesiłem osiedle. Zależy mi na znalezieniu poprzedniego lub nowego właściciela, bo sam nie mogę go trzymać. Będę musiał oddać go do schroniska. Piesek jest przyjazny, chętny do zabawy piłką i patykiem. Dobry pies dla dzieci. Nie załatwia się w domu. Wymaga trochę nauki - bo jest beztroski. Musi nauczyć się chodzenia na smyczy i przychodzenia na komendę. Smycz regulowana w zestawie z pieskiem.
|
|
Podbijam. Piesek patrzy mi na ręce.
|
|
Sprawa aktualna. Piesek do wzięcia. Byłem dzisiaj w schronisku, ale oddanie go tam potrwa, sprawy formalne. Smutne miejsce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |