wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurs kolonijny

Czy w łomży jest organizowany kurs wychowawców kolonijnych w najbliższym czasie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurs kolonijny

Taki kurs można zrobić przez internet. Cenowo też chyba taniej wychodzi. No i siedzisz sobie w domku i się nigdzie nie fatygujesz, a certyfikat dostajesz taki sam.

też jestem zainteresowana takim kursem, ale w łomży. Czy ktoś wie jaka cena takiego kursu ?

Kiedyś był organizowany przez Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli. Cena była uzależniona od ilości osób, nie pamiętam ile dokładnie wyszło, ale na pewno nie przekroczyło 100 zł.

Sprawdzałam ofertę przez internet i wynosi 157 zł więc raczej drożej i nie wiadomo czy taki kurs będzie tak samo ważny jak robiony osobiście . Ośrodek doskonalenie nauczycieli już przeprowadził ten kurs w kwietniu

taki kurs swego czasu organizował OHP cena nie była większa niż 120zł jeśli dobrze pamiętam

Zapytaj w CARITAS, oni organizuja kolonie i takie kursy.

Nie wiem tylko czy już niejest za późno.

Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Łomży ul. Polna / budynek dawnego Domu Dziecka/

Podbijam. Jest coś takiego organizowane w najbliższym czasie ?

Za chwilę rusza druga edycja w Jańskim na Krzywym Kole.

Witam serdecznie

Kurs wychowawców kolonijnych zaczyna się w sobotę 22 czerwca 2013 roku w Wyższej Szkole Zarządzania i Przedsiębiorczości im. Bogdana Jańskiego w Łomży. Koszt 100 zł.
Jeśli jesteście zainteresowani to proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny to dam więcej szczegółów:

Justyna Bućkowska: 86 216 70 50 wew. 55
justyna.buckowska@lomza.janski.edu.pl

Dziękuję za odpowiedź ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org