Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs kolonijny |
Czy w łomży jest organizowany kurs wychowawców kolonijnych w najbliższym czasie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs kolonijny |
Taki kurs można zrobić przez internet. Cenowo też chyba taniej wychodzi. No i siedzisz sobie w domku i się nigdzie nie fatygujesz, a certyfikat dostajesz taki sam.
|
|
też jestem zainteresowana takim kursem, ale w łomży. Czy ktoś wie jaka cena takiego kursu ?
|
|
Kiedyś był organizowany przez Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli. Cena była uzależniona od ilości osób, nie pamiętam ile dokładnie wyszło, ale na pewno nie przekroczyło 100 zł.
|
|
Sprawdzałam ofertę przez internet i wynosi 157 zł więc raczej drożej i nie wiadomo czy taki kurs będzie tak samo ważny jak robiony osobiście . Ośrodek doskonalenie nauczycieli już przeprowadził ten kurs w kwietniu
|
|
taki kurs swego czasu organizował OHP cena nie była większa niż 120zł jeśli dobrze pamiętam ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zapytaj w CARITAS, oni organizuja kolonie i takie kursy. Nie wiem tylko czy już niejest za późno.
|
|
Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Łomży ul. Polna / budynek dawnego Domu Dziecka/
|
|
Podbijam. Jest coś takiego organizowane w najbliższym czasie ?
|
|
Za chwilę rusza druga edycja w Jańskim na Krzywym Kole.
|
|
Witam serdecznie Kurs wychowawców kolonijnych zaczyna się w sobotę 22 czerwca 2013 roku w Wyższej Szkole Zarządzania i Przedsiębiorczości im. Bogdana Jańskiego w Łomży. Koszt 100 zł. Jeśli jesteście zainteresowani to proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny to dam więcej szczegółów: Justyna Bućkowska: 86 216 70 50 wew. 55 justyna.buckowska@lomza.janski.edu.pl
|
|
Dziękuję za odpowiedź ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |