Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta dzieciecy... |
Jak w temacie gdzie przyjmuje dentysta dzieciecy na nfz lub prywatnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta dzieciecy... |
ja się leczyłem na ks janusza( modent), nie jestem dzieckiem, ale widziałem tam te karłowate stworzenia, więc możesz iść tam ze swoją pociechą
|
|
Bylam tam niestety nie maja obecnie kontraktu na leczenie dzieci.Pozatym czemu nazywasz dzieci karlowatymi stworzeniami to sa tacy sami ludzie jak wszyscy tylko dzieci a ty zapewne odrazu doroslym sie urodziles.
|
|
Polecam dr Sławomirę Wądołowską i już uzasadniam. Moje dziecko miało 5 lat i jedna Pani stomatolog zaleczyła mu wszystkie zęby. Piękne plombki i wszystko ok. Po roku czasu dziecko dostało zapalenia stawu biodrowego i zlecili mi zrobienie ASO, które wyszło 1200 (norma 200) groziło zapaleniem mięśnia sercowego. Pani pediatra zajrzała w buzię dziecku i powiedziała hm zęby poleczone, to skąd to wysokie ASO. Na szczęście pojechałam do Pani Sławki, bo tym jak dzieciak zwijał się z bólu zęba a z zewnątrz było wszystko ok. Dopiero Pani doktor Sławomira mnie uświadomiła jak rozwierciła plomby i powylatywała z nich ropa. Dzieciom nie zalepia się zębów mlecznych tylko czyści i pozostawia otwarte, bo plomby na mleczaki nie są szczelne i potem może być nieszczęście, bo przez mikrouszkodzenia tworzą się tam paciorkowce. Podaje numer telefonu 604 269 050. Leczyłam prywatnie.
|
|
Witaj dobrze wiedziec ja z moim 5 latkiem mialam isc w czerwcu na leczenie zeba mlecznego. A powiedz gdzie przyjmuje ta dentyska i jak cenowo takie czyszczenie zeba? Dzieki za informacje
|
|
Dziekuje za odpowiedz,a jakis dentysta dzieciecy to wogole przyjmuje w lomzy.
|
|
Zapomnialam dodac dentysta dzieciecy na NFZ.
|
|
Pani doktor przyjmuje na ul. Talesa numeru nie pamiętam, za hotelem pielęgniarskim pierwsza w prawo, prosto do końca i znowu w prawo, dom na końcu ulicy po prawej.
|
|
Dzieki a ile kosztuje u niej takie czyszczenie zabka ?
|
|
Jak na NFZ to Kamila Dziewięcka na Wyszyńskiego(tu gdzie przychodnia) ale co do czego plomba jest płatna u dziecka 50zł U dorosłego juz chyba 110zł. Prywatnie polecam panią Annę Jakubowską na Mazowieckiej,cena plomby 80zł
|
|
Ja płaciłam jak dobrze pamiętam 60 zł
|
|
Dzieki :)
|
|
Plomba 110? Chyba Cię ktoś w konia robi. Na NFZ plomba kosztuje z tego co wiem 60 zł. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |