Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciach ceny w TESCO |
Promocja w TESCO TO NABIJANIE LUDZI W BUTELKĘ....wczoraj kupiłem melona galia w Tesco w promocji,która nie była oczywiście promocją ,ale trudno to też nazwać oszustwem ,a jedynie sprytną sztuczką.Pierwotna cena za owoc to około 6zł cena promocyjna to 2,90,ktoś zapyta czego się czepiam,tyle tylko ,że pierwsza cena była chyba za 1kg( w Lidlu kosztuje nawet niecałe 5 zł kilogram ) ,a druga 2,90 za sztukę (melon waży około 0,5 kg ) w sumie za dwa melony w Tesco zapłaciłem 6 zł.DZisiaj w lidlu na wagę za jednego melona 3 zł....Sprytne pijarowsko ale ludzie nie są głupi i liczyć umieją......Gdyby ktoś pytał dlaczego polazłem do Tesco to tylko dlatego,że Lidl w niedzielę do 18.....Zresztą chodzi o sam fakt nieuczciwej reklamy a może ja czegoś nie rozumiem w tej promocji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciach ceny w TESCO |
ok, w zyciu tam melona nie kupie
|
|
ściema wszystko tańsze lub droższe o 10 groszy
|
|
No tak, oszukiwać nie mogą, ale jak zwykle znajdzie się sposób na naiwnych albo spieszących się. Całe to tesko wcale nie jest takie tanie, jak się spodziewaliśmy...
|
|
wszystkie promocje w Tesco to kpina i nabijanie ludzi. Pójdzie człowiek do Kauflanda i tam takie same cenny bez promocji :D
|
|
ja osta tnio żem kupsiuł żel pod prisnic za 3,6:-)
|
|
nie pasuje? nie kupuje
|
|
|
a po co Ci trzy melony?
|
|
Tesco to lipa na całym świecie angloski sklep nie jest tani. a promocje o kant dupy. np dzis w lidlu coca cola 2l 1f /szt tesco wielka promocja bo 2szt/3funty
|
|
re...pauliska993 ......melony samo zdrowie,a galia są nieduże ,zjadam dwa dziennie.Polecam również pomelo,a wszystkim dbającym o linię ananasy.
|
|
czas wrucić do naszych osiedlowych sklepów i bazarów przynajmiej podatki zostają w mieście a nie wypływają za granice czas na pobudkie sport to zdrowie
|
|
a czemu płacić drożej w osiedlowych? Za kameralność obsługi? Bo towar taki sam.
|
|
Właścicielem Tesco jest Indyjskie consorcium. Wszystko co indyjskie, nawet jaguar traci na jakości i zaufaniu klienta Dzeyson
|
|
Hm...Kiedyś to zazwyczaj czytałam te gazetki papierowe co wrzucają w skrzynki, ale ostatnio jak chcę sprawdzić sobie wyprzedaże w Tesco to wbijam na portal www.tesco.okazjum.pl. Tu mam aktualne zniżki w wersji cyfrowej. Proste i wygodne.
|
|
malo tego my non stop nabijamy sie ze ceny wogle sie roznica z tymi na paragonie... duzo jest nie wklepanych do nabicia i trzeba zostawiac przy kase a kasierki o litosci
|
|
Chyba w POLO najkorzystniej kupować ale też nie które tylko artykuły. Słyszałem że to Polski market ale nie wiem czy to prawda.
|
|
lewiatan jest super jak napisza tak licza bez walkow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |