Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa głośników samochodowych / radia samochodowego |
Może ktoś z forumowiczów podpowie mi, gdzie mogę naprawić głośniki samochodowe / radio samochodowe. Mój problem polega na tym, że głośniki włączają się i wyłączają się naprzemiennie. Dopiero, gdy zrobię głośniej w radiu działają wszystkie poprawnie. Tak samo dzieje się, gdy najadę samochodem w dziurę. Z góry dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa głośników samochodowych / radia samochodowego |
|
chyba zes ja do baru wysłal:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przed czy za przystankiem? To zależy w którą stronę się jedzie ;) Nigdy tam nie byłem, ale firma wygląda na porządną. Konkretnie naprzeciw 4+, między przystankiem a sklepikiem wędkarskim.
|
|
Polecam tą firmę. Zakładałem tam kiedyś nagłośnienie. Nie powiem że jest tanio ale co do jakości nie mam zastrzeżeń i jestem jak najbardziej zadowolony. po 3 latach zero kłopotów. podejrzewam że masz pewnie kable poskręcane przy głośnikach a nie po lutowane. to nie jest wina głośników w 90% lecz złego podłączenia kabli (coś nie łączy).
|
|
|
|
Ja również polecam Fox Music, tam najszybciej naprawią taki problem
|
|
Dziękuję wszystkim za podpowiedź. Miłego dnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |