poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chirurg dziecięcy

Czy w Łomży przyjmuje prywatnie jakiś dobry chirurg dziecięcy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chirurg dziecięcy

W przychodni na Wyszynskiego panstwowo przyjmuje lekarz z DSK z Bialegostoku. Przyjezdza w srody od 16 do 17. Jak bedzie trzeba to pozniej sprawdze i napisze jak sie nazywa.

Nierozumiem tego,brakuje lekarzy czy co,jest szpital itd,placimy skladni do ZUS i do tego musimy jeszcze placic prywatnie,sadze ze nasz kraj to trzeci swiat,nawet w trzecim swiecie zachod tak robi ze maja leczenie za darmo, a w Polsce trzeba placic,jak dlugo jeszcze bedzie takie dziadostwo w Polsce.

jakiś czas temu dostałam od pediatry skierowanie do chirurga dziecięcego. lekarz od razu powiedział, że u nas w Łomży pewnie nie przyjmą i trzeba będzie jechać do Białegostoku, ale mogę spróbować, może ktoś jednak się zgodzi zbadać synka. zadzwoniłam do poradni i pani wręcz nakrzyczała na mnie, że to nie jest poradnia dla dzieci i dziecko to oni przyjmą tylko jeśli jest po jakimś urazie albo zmienić opatrunek. tragedia. o tym, że przyjeżdża tu jakiś chirurg dziecięcy nikt nie raczył mi powiedzieć. W Białymstoku przyjęli nas od ręki, nie trzeba było się rejestrować wcześniej, nawet kolejki nie było. W Łomży ciemnota i nędza w służbie zdrowia, chyba niestety szybko się to nie zmieni.

W Łomży nie ma chirurgi dziecięcej jest w Grajewie.

wiem że nie ma chirurgi dziecięcej dlatego pytam o lekarza prywatnie. Wiem że przyjeżdżają różni specjaliści z Białegostoku stąd pytanie.

Ten z Białegostoku przyjeżdża niedawno chyba. Wcześniej z dzieckiem też do Białegostoku jeździliśmy do chirurga, bo u nas nie było, ale mój rodzinny mi powiedział o tym na Wyszyńskiego. Sprawdziłam- nazywa się Jan Krzysztof Kirejczyk i jest specjalistą chirurgii dziecięcej.

byłaś u niego?

Mnie rówineż denerwuje to, że płaci się składki a ma się z tego właściwie NIC! Chirurg dziecięcy tylko prywatnie, lepiej zapłacić i miec spokój, niż się użerać...

Podbijam temat, czy przyjmuje chirurg dziecięcy w naszym miasteczku?

Szulecki--przyjmuje w Eskulapie--Białystok

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

ul.Al Piłsudskiego 11 864733169

doktor kirejczyk na wyszyńskiego. bardzo sympatyczny pan z białegostoku z super podejściem do dzieci. tel do niego 606326032. najpierw dzwoiniłam. nie czeka się tygodniami by się do niego dostać. zadzwoniłam dzień przed wizytą i wyznaczył termin na następny dzień

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org