Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńscy policjanci:) |
Moze wypiszemy policjantow spoko z ktorymi mozna sie dogadac i tych co wypisuja mandaty...co wy na to???i piszcie czy to drogowka czy prewencja :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńscy policjanci:) |
wyjatkowo glupi pomysl !!!!!!!!!
|
|
;] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
cycq chociaż raz Cię popieram
|
|
Wszystkie miski są w porządku:) Lady Isztar
|
|
beznadzieja...
|
|
nagla smierc
|
|
pies to pies
|
|
Są bardzo skuteczni:Ale czasami to im się nawet d... nie chce ruszyć,chociaż postać na ulicy, przy ładnej pogodzie, zarobić parę groszy to oczywiście.To wszystko...
|
|
|
Popier...ło się coś ci majster.
|
|
majster na siłe lansuje głupi i nudny temat taki sam jak chyba on. Chyba mu sie popierdoliło albo dostał madant za jazdem swoim gratem i chłopak odreagowuje i się osmiesza stanos
|
|
Majster jestes popier.... Mało z krzesła nie spadłem jak przeczytałem ten post <lol> Ej a dlaczego policjantów sie uczepiłes?? A moze wypiszemy majstrów którzy dupe obijają w robocie albo księży którzy jeżdzą na dziwki albo lekarzy którzy biorą w łape albo piekarzy którzy sypią za mało cukru do ciastek!!!??? Boże....koniec świata.....
|
|
Dno i wodorosty. Pozdrawiam
|
|
Policjańci rulezzzzzz hehehe tylko mogli by sie niechować z radarami w najmniej spodziewanym momencier :) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Nie bałbyś sie radarów gdybyś jezdził przepisowo :)
|
|
policja w Łomży boi się bandytów taka jest prawda.
|
|
a weż tu jezdzij przepisowo :/ Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Kolumb powiedz mi a skad ty wiesz jaka jest prawda?? Co ty wróżka?? ;/
|
|
Gdy życie ci zbrzydło, i stało się piekłem, włóż głowę do klopa, i jebnij się deklem Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, moze złamać rękę podcierajac dupę waldek 27 nie płacz-kiedy odjade tramwaj???
|
|
Ej Mickiewicz!!?? To nie są "Dziady" tylko forum <lol2>
|
|
Czemu na wszystkich "wieszać psy". Łomżyńscy policjanci nie są wcale gorsi od policjantów z innych miast. I są tak samo ludżmi jak każdy z nas. Muszą jednak wykonywać swoją pracę. Zadaniem drogówki jest pilnowanie,by kierowcy nie łamali przepisów drogowych. Zadaniem prewencji -interweniowanie w bójki itp. Zrozumcie to jest ich praca! Pewnie,że są i nadgorliwcy i chamy i gbury...ale i w innych zawodach są tacy,my sami też niejednokrotnie tak się zachowujemy. Jeśli my będziemy uprzejmi i potraktujemy policjanta jak człowieka to z pewnością on również zachowa się jak człowiek. G a z e l a
|
|
Nooo wkońcu ktoś pomyślał nad tym co pisze.Brawo Gazela piękny post :)
|
|
Mieczkos jak by cię tak policja bez podstawnie stłukła to byś inaczej gadał. Tylko nie mów że jak ktoś jest grzeczny to mu nic nie grozi. Bo było pełno takich przypadków w polsce i w łomży o nadgorliwości policjantów sadystów.
|
|
Skoro tak to powiedz dlaczego przeżyjąc juz tyle lat w tym mieście żaden policjant mnie nigdy nie stłukł?? Szczęscie?? a może pech?? Czlowieku jesli żyjesz jak życ powinieneś to nikt Cie nawet włosem nie tknie...
|
|
Mieczkoś popieram:) Już mi idzie 20 wiosenka, a żaden policjant mnie nie stłukł:P Ty to my chyba jacyś "inni" jesteśmy:) Pozdrawiam:)
|
|
Ja mam ich ***** w dupie!!! Do mandatu to pierwsi a bandytów nie mam komu łapać.
|
|
No chyba na to wygląda ;/ Albo inni albo jacyś z kosmosu,co?? Kurde dlaczego policjanci mnie nie biją ;(;( Mamo...:(:(
|
|
Za często dowody zabierają za byle gówno, poza tym są oki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |