niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szkoła

Jak Myślicie Moim Drodzy Łomżyniacy Jaka Szkoła Pujdzie Teraz Na Psy????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szkoła

budowlanka

hehe mistrzu łomżyńskie szkoły nie pójdą na psy. ze tak powiem to są szkoły z charakterem. na która by nie patrzył ma coś w sobie. a jak bedzie mniej chetnych zrobia mniejsze grupy i jakos to jeszcze troche pociągnie

3lo juz poszlo...

budowlanka Obóz RoboCopów hehe.

Dajcie spokój III LO!To że para gówniarzy urządziła sobie orgie w toalecie to swoją drogą.Ale takiego szczeniackiego zachowania nie można przypisywać całej szkole.

eeeee , III LO już sobie zrobiło opinie , że to szkoła filmowa itp. Ja mam gdzies te 3 Lo , lepiej iść już do ekonoma

ej wiecie co? odczepcie się już od 3 LO, to bardzo fajna szkoła (wiem coś o tym) a że dzieci chciały się pobawić to inna sprawa :p myślicie że w innych szkołach tego niema? jak tak myślicie to się mylicie!w każdej szkole to jest tylko tyle, że w 3 postanowili to nagrać i poszło w świat, eh... a ekonom to lipna szkoła, za pare lat pewnie już jej nie bedzie :)

Jestem zmienna jak pogoda,
czasem zbyt pewna siebie,
ale przeciez to nie powód,
aby dzisiaj zmienic siebie!!!!

najlepsza szkola to ZDZ

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

stasieq hahaha to żeś doradził hehehe.a powiedz jeszcze na jakiej ulicy to sie przeniose z techikum:P

3 lo :P wiecie no do szkoły przyjmują na podstawie świadectwa a nie samooceny typu "Kręce fajne filmiki w toalecie" Przecież nikt nie wie jacy uczniowie trafiają do danej szkoły,można ocenić tylko na podstawie ocen(które często nauczyciele zawyżają na koniec szkoły) i punktów z egz.gimnazjalnego. Być mogło(niestety nie było),że zabrakłoby tym dwojgu ludziom - MŁODZIEŻY, bo za dzieci pewnie by się obrazili, przypuśćmy 5-iu punktów i 3 lo takim delikwentom dzękuję,ale za to Ekonom wita :P zakręcone. Moim zdaniem traci Drzewna!!!

he...

Ja się uczę w 3lo i proszę nie obrażać tej szkoły, bo moim zdaniem ona jest spoko i na pewno jej opinii nie zepsują jakiś gówniarze...

...

Budowlanka,hmm,dlaczego?Jezeli tak sie pisze to trzeba uzasadnic dlaczego,a nie pisac bezmyslnie!!
Jako rodzic,uwazam ,ze budowlanka nie jest zla szkola:-)

Pozdrowienia dla BUDOWLANKI:-)))))!

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Ten temat poprostu jest bez sensu ;/ Podłapaliście temat o 3lo i teraz nawijacie ;/ Dajcie juz spokoj to wyszlo z mody...

Pakero Gdybym wiedział gdzie się uczysz to zaproponowałbym aby to Twoja szkoła puszła do likwidacji. Patrząc na Twoje wypowiedzi i ortografię to daleko w swoim życiu chłopie nie zajdziesz. Może lepiej od razu weź się za te sterydy, o których piszesz w innym poście. Jak już wyrobisz sobie trochę "klaty" to przynajmniej będzie komu "rowy kopać" !! Wszyscy młodzi i inteligentni uciekają do Angli, Irlandi, Portugali. U nas zostaną zapewne tylko Ci, których tam już nikt nie chce :(((

skonczcie wy z tym III LO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org