Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep partner okna drzwi mazowiecka |
Nie polecam. Właściciel ma podejście do klienta rodem z głębokiego PRLu. Oczywiście jak chcesz wstawić to skacze nad tobą jak poparzony ale jak już masz zastrzeżenia po sezonie co do montażu (przemarzanie itp) to pokazuje na co go stać. Dlatego też nie polecam nikomu. Ja już u niego nic nie wezmę.. choć drzwi wstawili dobrze i nie mogę narzekać to jednak klient nie jest u nich dobrze traktowany..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep partner okna drzwi mazowiecka |
zastrzeżenia miałem do montażu okien..nie dodałem
|
|
Kilka lat temu miałem niestety identyczną przygodę i takie same doświadczenia. Bardzo żałowałem wyboru tej firmy, ale cóż człowiek uczy się na błędach. Jak zwykle będzie to wina "ekipy" ;)
|
|
Jeszcze sie taki nie urodził żeby wszystkim dogodził. Jak masz zastrzeżenia zgłoś reklamację, jeśli to nic nie da to zgłoś się do sądu, powołaj biegłego i po sprawie. Ale pamiętaj jak reklamacja będzie nie zasadna ty pokryjesz koszty. .
|
|
Czy ktoś jeszcze miał problemy z tą firmą? Zastanawiam się nad oknami i roletami z tej firmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |